Giraff

Kanske något för Adams rum? ;)
tyckte den var söt. Men det var det enda jag gillade på den sidan i stort sett.
för mer se stilren design


sugen & babyboom

Mitt hår är tristare än trist nu och då börjar funderingarna ta fart som vanligt..

Så här skulle jag vilja ha det nu... men helst med brännan också. Rädd man kommer se helt tradig ut annars:/
Vad tror ni? Jag är verkligen vinterblek redan.. och när dom färgar det så blir de rätt mkt mörkare än på bilden. Här är det ju sommarblekt också.
Nä.. nu svararjag själv.. de får väntas. kaaaaasnske till våren.. får se.

Vad kan man mer göra med håret dåååå?

favvehår

Assåååeeee.. är  det bara min fejja som blir babyboomad??
My gaaaah! Jag får reda på nya varje dag!
Seanste.. Linda(konne), matilda, rickard persson (ättekulla) KNUDA (ättekulla), Stinas lillasyrra, Vanessa (konne), Camilla Trelde, Jimmi johansson, emelie eriksson & Lisa  (båda ett tag sen but still)...får väl nämna Frida också ;) ja de finns fler men de är vad jag kommer på nu.
Jag börjar inse att man är kanske inte så ung som man känner sig ;P


Tips från mig och isa

Fis ville väldigt gärna att jag visade mitt nya budgetlack. Hon älskar nämligen nagelack eller så hatar hon doften men hon tuggar å slickar på mina fingrar iaf i all oändlighet när jag har nylackat.

Detta tycker iaf vi är snyggt! brunt med pyyyytte lite skimmer i(nr 208). Jaaa jag kan aldrig tröttna på nagelack!
(var ej meningen att blända henne med blixt, den råkade va på)


Här ska handlas!



Japp jag vet att jag har aaaaaaaaaaaaaalldeles för lite att göra och att detta msåte vara sååå sjukt tråkgit att läsa. :) men ni får stå ut! Jag slår rekord med mig själv

Sämst

När man inte har något som direkt tvingar en att ta tag i sig själv går allting väldigt slowmotion!
Jag har saker att göra, VERKLIGEN, men ändå väntar jag in i de allra sista och bara skjuter upp för jag vet att jag egentligen inte måste göra det nu. Typ som att sortera papper osv.

Nu har jag faktistk några saker jag borde fixa idag så ska ta ett ryck. Men de har ju tagit sin lilla tid att göra sig iordning för det. Herregud. Skärpning! Från och med NU ska det bli bättring på det!

Nu är det 3 paket som ska skickas på posten, veckohandling med tillbehörande lista som ska skrivas, allmänt plock hemma som gäller! hejduu

Tidig önskelista

Idag fic kjag faktiskt en födelsedagspresent från ICA Maxi, en daimtårta mums!
Så då känns de helt okej att börja förtidsplanera sin önskelista litta. Jag tänkter att de är bra att skriav ner också för annars glömmer jag alltid bort det just när jag fyller och sen kommer jag på de igen. Ganska störigt.
Denna listan kommer säkerligen fyllas på/ändras också.


: Jane               : Hunter stövlar
: Isabelle                michael kors klocka


blä!

Isch..
Ville ha en ny design och lekte i ps en sak ledde till en annan och nu är jag INTE nöjd.
Får fixas till vid ett senare tillfälle just nu pallar jag ej.

Ska anta utmaningen att fixa soffans ist. DET mina vänner är en utmaning ;)

Ps. Kan någon baka kanelbullar till mig? Har varit sugen på de i 3 dagar. RIKTIGT sugen.

Designar..

Jag å fis grunnar på ny design..


hjälp!


Skanör-falsterbo

Dagen i bilder..
Innan utflykten hann vi med lite morgontvätt. Men.. var det nu inte våra kläder heller??


Här är våra nunor!


eeeeh xavi från sin allra bästa sida:D


mysisar..


Vi igen då
 



Glada!!
 



Ser inte lika glad ut men kan va kameran i fejset-sydnromet. och slutligen Tatte och en ölklassiker
 





PS
1) Tatte!! Du hade rätt. Min kjol var lite väl kort jag såg när jag kom hem att den hade kasat upp! :)
2) Soffan! Fan va gytt då kan vi stötta varandra genom allt jubbigt letande och intervjuande

Katastrofal shopping..

Jag vet inte vad det är med mig och min "shopping". Antingen har jag inte ett korvöre vilket resulterar i absolut ingen shopping alls som det varit läääänge nu. Eller så gör jag ett tappert försök.. eller TVÅ och det verkar iten blivit bättre.

Skorna.
Jag liksom alla andra behöver ett par höstskor. Vart börjar man titta när man är så fattig att ma nfår börja sälja sina egna gamla kläder? Jo tradera såklart. Där hittade jag ett par boots jag verkligen verkligen tyckte om. Letat genom hela stan men de närmsta som påminner om sådana jag vill ha kostar 1500.. såååee.. Jag budade såklart hem dom snabbt som attan. 3 veckor tog det för dom att anlända och jag räknade dagarna! Tror du jag fick rätt storlek? EEEH NÄÄ. Dom e cp små! Det gör ont i fötterna när jag går anars hade jag tagit dom endå. Det betyder att dom måste skickas tillbaka och invänting på ett par nya.. aaaaaaaah Kommer inte va höst längre innan jag har ett par höstskor! suck!

Kläder.
Kläder behövs också fyllas på. Jag har tömt 2 tredjedelar av min garderob och kan(och ska) definitvit göra mig av med mer. Det är riktigt gamla grejer jag har kvar. Sen jag gick i gymnasiet för fasen! Men hade jag slängt de nu hade jag inte haft mer än ett fåtal tröjor kvar. Kan nämna att de senaste byxorna jag köpte var inte förra MEN förra igen jul-rean. Det är också dom enda jeansen jag använder förutom ett par slitna svarta billiga från hm som inte är svarta längre och som är kass kvalitet och har ett pyttelitet hål på benet efter att isa trampar på mig. Ja.. dom tål inte så mkt. Mina leggings är dessutom inte heller svarta utan mer mega urtvättat. *fult*
Så jag tycker faktiskt man kan få unna sig lite höstkläder.

Idag har jag nästintill luskollat alla butiker i malmö och kommit hem med en hel del. Eller iaf 2 byxor + 2 tröjor (vad hade jag gjort utan ZARA) och lite nya strumpor. Jag vet inte hur det gick till men i vintras hade jag strumpor, sen blev det sommar och jag var barfota.. sen blev det vinter igen och nu är det hål i varneda par. Inga namn nämda.

Skitnöjd med lite nytt åker jag hem och tittar igenom köpen igen. Och sån som jag är dubbelprovar jag det än en gång hemma. Vad inser jag? En skjorta är alldeles förstor den andra blusen är trasig eller en knapp föll av när jag typ petade på den hemma och ett par byxor är lite för stora (det visste jag i butiken men fanns bara en storlek kvar). Men ändå.. suuuck. Störigast är väl knappen som föll av. Det var det dyraste plagget också!

Ni får se en smygtitt men ni kommer itne fatta ett kopek ändå :P



en sak till! Fattar ej hur det gick till men fick 3+ i betyg på mitt senaste paper. Jag skulle nog inte ens satt godkänt på den!! Skulle de inte varit för att det klart och tydligt stod i texten att man får inte högre än 3 om man inte hittar egna refernser skulle jag fått 4a. CP! Den suger! och jag säger inte bara det. Jag kan skriva bättre änså om jag skulle varit motiverad av ämnet vi skrev om. Om jag ska vara självkritisk tycker jag inte där finns en tydlig frågeställning, ingen direkt tydlig röd tråd ja.. you name it. Men jaja. Jaa jag vet vad ni tänker. Men då kan du ju gå kvar då kommer du fixa det. Men NEJ. Jag vill inte lämna in något jag är halvnöjd med egentlgien. Det känns inte bra nånstans och jag har heller inget intresse av att sitta å leta upp andra referenser ändå. Så det är fortfarande rätt beslut.

Pratade med en ekonom igår på after worken. Han sa det tog honom över ett halvår att få ett jobb. Han var dessutom på ett antal intervjuer. Och han hade ändå en asbra meritlista. Men sen när han fick jobb så hände allt på en vecka. Så när det händer händer det. Får bara kämpa på tills dess.

Vår säng?

Igår (tror jag det var) gick jag in i sovrummet och fick syn på nåt i sängen...
Vid en närmre titt så.. japp självfallet hade vår hund lakt sig där. Ser ni stilen? Jag tvivlar på att han vet att han är en hund..



Vad hände med att sängen skulle vara vår? Förövrigt ser ni ju Isas leksaker överallt också :)
och såklart.... Fisen själv
Som blev lite butter när jag kom med kameran och avslöjade hennes gömställe.


It's done

Äntligen är ett beslut taget!  

..tror jag...

Jo de är det! tror det var Sofias kommentar som fick mig mest att bestämma mig. Eller som fick mig att lugna mig några kilo och fatta att man lever nu och måste inte göra allt som "låter bra". Utbildningen är inget för mig så är det bara.

Nu återstår att ge alla i klassen det roliga beskedet. De som åker bil med mig lär ju inte bli så glada hehe. Jag gick i skolan igår iaf för vi skulle på "stadsvandring" och studiebesök och jag var i en grupp med 2 andra. Det kändes verkligen inte shysst att lämna dom två själva och de kändes ändå lite inressant också. Så jag hängde på.

Stadsvandringen bestod av en rundvandring i HELA Rosengård. Jiiiises vad stort de är jag hade så sjukt ont i benen igår när jag kom hem! Det var iaf inte alls som man föreställt sig. Förutom att husen är fula höghus var dom fräscha, massor med fina grönområden överallt, jättefina lekplatser överallt osv. Man insåg att man hade rätt mkt fördomar ja. Deras centrum var dock fult och jag skulle aldrig gått där själv på kvällen.

Efter besöket i rosengård begav vi oss hem till den ena av oss som bor mitt i stan för lite lunch. Helt nybyggda lägenheter (eller ja 4 år gamla) men sviiiinfrasha. 52 m2 precis som min men HELT annorlunda planerad. Skulle jag kunnat hade jag slått ihop den med min så hade det varit helt perfekt! Hon hade walkincloset och en AS stor toa med tvätt osv. Såklart mindre v-rum och sovrum.

Studiebesöket var på MKBs studenthem "Rönnen" om någon känner till? Jag har bara hört om det aldrig varit där. Det är ett gammalt sjukhus som är omgjort till studentlägenheter. Väldigt små såklart men väldigt många! Jag tyckte det var rikgit najs faktiskt och hade lätt kunnat tänka mig bo där om jag var helt ny student i malmö för första gången. Där bor ca 500 personer och ingången är ju som ett sjukhus lobby (trevligare dock nu) med massa hissar. Det var lite dovare ljus och musik så man fick lite student känsla när man kom in. Folk kom in med sina cyklar och åkte hiss upp till sin våning för tydligen fanns de typ 4 vanliga hissar och 4 "cykel-hissar". Det senare är hissar som förut användes att flytta sängliggande patienter. Jag tycker de är ganska roligt hur allt fått nya lämpliga funktioner. På varje våning fanns då såklart ett eget cykelförråd. Varje fredag öppnade dom även upp en vägg typ längst ner i lobbyn som blev en lounge. Där kom alla som ville ner och förfestade. Hur mysigt är inte de? Skit härlig gemenskap. Sån trappuppgång hade jag gärna haft ;)

Nu är det ännu mer jobbsökande. Konstigt hur man hela tiden hittar nya ställen att titta jobb och registrera sig men det är väl bra antar jag.

Idag blir det storstäd för hemmet har halkat efter lite på sistone och ikväll blir det AW med Carro & Sebastian.

Ska bara säga en sak till. Igår lagade jag världens godaste rätt om man är sugen på riktig husman och är jättehungrig. Blev så inspirerad av Frida som kämpar ihop helt hemlagade rätter så kände att nu är de bane mig på tiden att jag börjar laga lite "vettig" mat också. Så jag lagade hemmalagade köttbullar och potatismos med rivna morötter i. Till de en bönsallad ala tatte med rödlök och olja&vinäger. Och såklart gräddsås och lingonsylt. mmmmm så gott de blev!

Ber för Natta&Peter att det ska ta slut snart!! Jag finner inte ord för vad dom går igenom och jag hoppas innerligt att de aldrig mer i sina liv kommer ha nåt dåligt. Det räcker faktiskt med det nu. Värsta är att man känner sig så hjälplös.. finns inget man kan göra. Jag vill alltid lösa allting för alla men det går lixom inte nu. Önskar det fanns något man kunde göra. Jag är imponerad över Natta som lyckas samla kraft och mod för att finnas där. Jag skulle vilja påstå att även hon är en "själens krigare" efter allt jag bevittnat henne gå igenom. Kramar mina tummar allt vad jag kan att den 27e ska vara en BRA dag.


kvällsbus

Isa och jag kvällsbusar idag för att udvika dessa lekanfall hon får på natten. Dags att vända rätt dygent FIS!
Här är hennes favve mobilsladd-snöre med totten :)
Ser ni blicken? Lyser bus-ögon långa vägar




Vad gör man..

..när logiken säger en sak men viljan en annan..?

Har nästa uppgift framför mig nu, en ny uppsats som grundar sig på förra föreläsningen och en 45 sidors rapport. För det första var det en som föreläste som jobbar som ett av de jobben man formas till på denna utbildningen och det jobbet finns i stort sett inte idag. Hon var sitt eget företag och ahde avrit i branchen i 20 år och kunde en hel del dvs. Som jag skrev tidigare var det inget jobb som alls lockade mig på något plan. Så att veta att man lägger alla sina krafter på att läsa nåt som man tycker är mest ordbajs och flum och försöka tycka till om de när jag egnetligen inte orkar tycka något alls är pissesvårt. Och när man dessutom inte har ett klart och tydligt mål att "de är detta jag vill syssla med" hur sk aman då få energin?

Logiken säger att jag borde gå kvar eftersom jag inte har något annat "vettigt" att göra just nu och det låter ju väldans bra att läsa hållbar stadsutveckling med tanke på miljön och framtiden. Men...

Funderingar går till att söka ett whatever-jobb sålänge medans man söker serösa framtidsjobb också. Dock vet ju alla att de är lika svårt att få ett sånt i dagens läge och att det kan va ännu svårare när dom ser att man har en akademisk utbildning. Dom kommer ju förstå direkt att jag drar när jag får något bättre så varför ska dom lära upp mig? Nu när man har hört att ett jobb tyckte ens CV var någorlunda intresant får man en sån längtan att jobba att det är helt sjukt!

All den här funderan som jag lägger på detta tar verkligen också all min energi. Jag känner mig bara låst. vill inte mer. Vad hade ni gjort?
 
Mina gosisar härhemma hjälper mig dock att hålla humöret uppe litegrann iaf.


Spanska

Sitter nu här med pippi (xavi)och morgonmyser. De är ju viktigt att det blir rättvist mellan djuren ju ;)
Igår var spanskan! Det absolut roligaste just nu! Jag älskar den! Visserligen bara varit en gång men jag hoppas verkligen det fortsätter på samma spår. Vi gick tom över tiden med en kvart och hade ingen paos. SÅ kul var det att man inte ens tänkte på klockan på 2 timmar. Läraren är en sprudlande 25 åring från colombia (eller cuba), glömmer hela tiden) men från samma stad som shakira är från iaf, och som endast bott i sverige i 2 år. Hon är verkligen lättsam och gör inlärningen rolig. Hon är dessutom inte jättevass på svenska så de blir ju ett å annat skratt när hon ska föröska översätta de hon säger också. Folket där är också en skön blandning och det märks att alla är där för de vill lära sig för de är kul och inte för de är något man måste. Ja jag kan rekomendera alla till detta! Jag läser på medborgarskolan och det kostar ca 1000 kr för 10 ggr och då är de ca 2 timmar varje gång. Det tycker jag är helt okej pris!

 

 

Måste bara inflika en rolig sak Isa har börjat göra igen. När hon var kattunge var detta en rutin men sen märkte hon väl att ingen engagerade sig mer men nu har hon tagit upp vanan igen. Vad är då vanan? Jo när hon känner sig busig och vill leka hämtar hon någon av sina favve leksaker vilket just nu är en trasig mobilladdare där vi har fäst ett totteband på slutet. Då hämtar hon de drar det genom hela lägenheten (så man hör ju en stund innan att de är på g) sen kommer hon gåendes med den släpandes efter sig OCH piper samtidigt som hon har totten i munnen. Det sista är jag väldigt imponerad av att hon lyckas göra. Detta har utökat och inatt fick jag både sladden, två totteband och en trampmassage på magen när jag sov. hmmm. men jag kan omöjligt bli sur på henne hur många gånger hon än väcker mig. Hon är ju SÅ SÖT!
Nu gic kXavi å la sig sidan om och Fisa står å trampar på mig. just another ordinary morning..


Spanish here i come

Då var dagens föreläsning över. Nu vet jag "nog" vad en processledare är och gör för något. Skit intressant, jätteviktigt MEN absolut inte något som lockar mig. Nu är det några seknunders vila och vem om inte min snuttetuss (fis) kommer å gosar. Perfekt att ha henne där så kan man pussa hennes huvud hur mkt man vill... eller tills hon tröttnar och går då. Nu är det snart spanska premiär. 19.15-20.45. jiis.

 


Pengar!

Ringde precis alnarp och fick veta att allt är OK. Dom har även skickat vidare direkt till Malmö högksola som också måste registrera mig redan i fredags! Och som om itne de var nog hade csn fått alla dessa registrationer rent automatiskt och skickat ut pengar redan i fredags dom också!! Jag ringde csn helt ovetande och fick reda på att pengarna är inne IDAG! Jag avr godkänd redan i fredags och två bankdagar senare dvs IDAG har jag pengarna! Sååå skönt. Inget mer jidder. Förutom att jag nu inte kommer in på studentportalen i alnarp så jag måste höra av mig till deras it support men de är småpotatis.
 


Nu har jag betalt alla räkningar på diverse böcker, försäkringar. Spanska kursen återstår men tänkte köra en fuling och vänta tills åtminsone imorgon, eftersom första tillfället är ikväll måste jag ju först se om de är bra innan jag binder upp mig!

Känns halvgött med csn. Skönt att man kan handla ett par höst skor och beställa hem lite skit som man behöver utan att få mega kramp i magen men de är fortfarande inte en LÖN. aja.. nu ska man inte klaga.

Nu får de bli lite kaffe&kauga och läsa texter inför dagens föreläsning.
Sedan blir det dags att köra folket till skolan. Jag ahr startat en bilpool och kör numera 4 personer plus mig själv till Alnarp 2 ggr i veckan. Bra för jag behöver nöta körningen mer. Fast de är pyttelite jobbigt.


Girly

Idag kände jag för att va lite girly som ni ser på nya designen ;)
Den blir nog inte långvarig dock, inte helt min stil.
De är så svårt att få till en design till sig själv som man verkligen blir nöjd med. Mycket roligare att göra till andra som vet precis hur dom vill ha det!
Måste säga att Frida hittat ett så himla fint typsnitt att ha på sin blogg så jag var bara tvungen att kapa de till min ;P Hoppas de e okej Frida? Du får se de som en komplimang:) (Fast så sjukt lika smak som vi verkar ha så är det ju inte så konstigt att jag gillade detta också) Fast inläggstexten ser inte lika ut.. hmm

OK, då kör vi. Skriva uppsats försök 10 - Check!


Alnarp

Alnarp är så fiiiiiiint. De är faktistk malmös närmsta skog men ingen tänker på att den finns. Den är så omhändertagen för de är ju trots allt där alla landskapsarkitekter osv läser. Där finns en botanisk trädgård med ALLA blommor typ som finns!! Och med små söta skyltar under på allt. Även på träden om man går runt i parken eller skogen sitter där skyltar på en och annan. Där finns även en laboratorie del där experiment görs exempelvis blandar dom svensk skog med asiatisk. (Vad de nu ska va bra för) Men de blir en häftig känsla för rätt va de är när man går så känner man sig inte alls hemma längre. Som om man gic kin i en scen från Jurassic Park :)

Jag å P och Xavi var där en runda idag dock endast i "parken". De är HUR stort som helst där.
Här är några pics. Hade typ noll bateri så de avr slå på knäppa slå av. Inga omtagningar eller ens kolla på bilderna. Lämnar dom oredigerade för att ni ska se hur fint där är!





veronica innan hon gick in i väggen

om jag nu ska plugga så kan jag lika gärna göra de ordentligt!! Nej jag älskar itne att plugga men webdesign och spanska är något jag verkligen tycker om så de ser jag inte som direkt "plugg" utan mer nöje :) de är mastern som är den tuffa..

Är nu anmäld till ytterligare en kurs utöver masterprogrammet i hållbar stadsutveckling, se nedan.
Att sitta och lära sig allt på egen hand är kul men sååå frustrerande också ibland. En kurs ger mig förmodligen lite försprång än om jag ska leta upp allt själv. Är även anmäld till en webdesign kurs men den är under handläggning fortfarande.


Och på tisdag börjar min första spanska kurs lektion! 10 tisdagar framöver ska jag lära mig spanska steg 1 snabb takt. tjoohoo.
jaaa jag har läst innan men kommer inte alls ihåg tillräckligt för att läsa steg 2.. därav snabb takt :)

Fortsätter att söka jobb hela tiden sidan om och blir de mot förmodan ett jobb så byts de ut mot mastern!


Fredagen med alla deadlines

Idag är sista dagen för iprincip det mesta.
Mitt intyg ska senast vara inlämnat i Alnarp för att kunna bli registrerad och kunna fortsätta gå på kursen och få fucking csn och sista dagen att lämna in en stor uppsats... har jag börjat? svar NEJ.
Går det att börja innan jag får svar på det första?..svar NEJ.

Jävla ond cirkel..

Nu sitter jag med mitt intyg här hemma i handen för hon i alnarp som ska ha det är borta idag! gaaah. Hon sa att hon skulle vara tillgänglig på mailen men jag tycker inte det känns så......... Får ju aldrig svar. Hennes förslag var att jag skulle be studentcentrum (som skickade intyget hem till mig) att scanna in det och maila till henne men de vägrade ju studentcentrum att göra. What the fuck gör jag nu då????????


Text redigering


Bloggdesigner & Annat

Bloggdesigner









 
 
livingdeluxe.blogg.se

  keepingup.blogg.se

  lopplopp.blogg.se

 sofiasmoments.blogg.se

 liindiisplace.blogg.se

 tusenlivtill.blogg.se


Headers






















bild redigering









hihi

Rita ditt eget sandmdellande genom att trycka på bilden!
Bjuder på lite mysiga och roliga enligt mig klipp från corona:)






BYGGINGENJÖR

NU mina damer och herrar har jag ÄNTLIGEN full examen. Jag saknade 1,5 p på en störig enstaka labb men de är över nu. Vilken lättnad de är att veta att man är HELT KLAR! hurra!
Så de var´min lilla firning.. nu är de back to reality och för att blivit detta är jag nu AS-BACK i skolan =/ lots of work to do...



imorgon

imorgon är dagen jag hoppar högt jämfota eller dagen jag lägger mig med huvudet under kudden sådär 1 vecka

var e målet?

Jag fattar inte.. är igång som FAN känns de som men allt går slowmotion. Fixar man en grej kommer en ny direkt efter och man når aldrig fram. Jag hoppas iaf att de kommer snart. hoppas hoppas

plus och minus

plus: flash var inte omöjligt att lära sig. min första bild --> flash

minus: arbetslös

Detta vill jag kunna!

Sett en sötare sida?
Håll på figurerna också. söööt
SÖT SIDA

HELG!

Läste precis en blogg som bara fick mig att vilja ta bort hela detta inlägget.. så allt ni läser kan ni ju tona ner 1000ggr ungefär.

Nu exakt NU började min helg. Thank the LORD!!!

Igår skulle den ha börjat men NEJ. Jag hade om det nu är möjligt än ännu sämre dag med massa oflyt än typ den senaste veckan tillsammans. Efter jag pratat med N och hon försökt peppa mig med att den 10e ska va en bra dag (haha) hoppades jag på de och begav mig till föreläsningen som började kl 13. Jag tog cykeln och stack samtidigt som P rastade Xavi. När jag kommer fram till skolan ringer de..... YES i did it... jag låste ute P och Xavi. SUCK. Bara att vända tillbaka å låsa upp för där ka ndom ju inte stå i 2 timmar. Jag klandrar ingen inte ens mig själv för jag har en vana att alltid låsa när jag går ut ur hemmet eller har kommit in i hemmet och de tycker jag är en bra vana och dum att bryta. De här var bara massa oflyt och stress och distrationer och annat som gjorde att jag glömde av att dom var ute just då.

Men denna föreläsningen hade jag verkligen peppat mig att gå på för de är rätt lätt att tappa fokus och inspiration att gå när man ligger asback redan och inte vet om man kan gå kvar etc. Jag kände tillslut iaf att gå rjag inte gör jag bara ännu mer skit för mig själv om jag nu ska gå kvar... plus nåt lär man sig väl alltid även om jag ej ska gå kvar. Dock blev det inget med det. Jag chansade på att åka dit igen sen i pausen som brukar inträffa varje heltimme. mmmm där stod jag och såg dum ut när lektionen redan börjat och båda dörrarna var stängda. Nej jag går gärna inte in en timme försent och knackar på där läraren står och föreläser... Vissa lärare har dessutom förbjudit det så det uppskattas inte!

Jag vände snällt hem igen och brast ut i lite mera gråt och ångest eftersom jag nu hade en uppsats som skulle in senast fredag(igår) OCH en ny uppsats som ska skrivas på JUST det ämnet som gicks igenom på den föreläsningen som jag missade. Vissa dagar ska helt enkelt itne fungera antar jag. Hemma fick jag försöka att ta tag i den här uppsatsen men det hjälpte ju inte att det var en helt hög med texter på engelska som vanligt som ska läsas igenom och jag redan var back med dom. Jag läste iprincip hela kvällen och fick till och med P till att läsa en för att beta av dom snabbare. Men när jag läst var jag så slut och redan helt sönder stressad med att alla redan skickat in och hela situationen allmänt så jag inte kan sätta mig å skriva. Jag har dessutom mulisvårt att komma igång med uppsatser då jag är en HELT analytisk person egentligen som fingerar bäst med siffor och tydliga exakta texter och inte massa ordbajs. Kl halv 8 stängde jag iaf av min hjärna och lagade hemlagade hamburgare med svampbröd (enligt boken jag fick av pappa) och tittade på IDOL. Det hjälpte för stunden. Idag har jag suttit sen jag vakande till nu och föröskt skriva EN FUCKING A4 SIDA!! FATTAR NI DÅ??? JA! CP svårt är det! Känner mig inte ens ledig egentligen för jag vet att jag har den här föreläsningen jag missade bakom mig och massa nya texter som ska betas igenom till både tisdag och torsdag. Tisdag är det dags för ny uppsats också.. tjohoooo NOT.

Inatt kommer turken! woohoo

Kom igen nu för FAN

lite flyt tack....

Not smooth at all

Då var det dags för min höst svacka där allt bara ska köra ihop sig.
Det tyngsta är väl att jag kanske inte kan gå kvar på utbildningen men då ska de vara så jävla snikna men absolut inte omöjligt. Det är en lärare som missat att sätta mig godkänd på en fjuttig uppgift som tillsammans med 4 andra uppgifter utgör 1,5 p. Jag har alltså 178,5 men behöver 180p. Jag har mycket mig själv att skylla att jag inte tog tag i detta när det hände MEN det var inte helt lätt då heller. Vi hade en extra lärare i den kursen som var sjuk eller bortrest minns inte så vi hade olika inhoppare för varje övning som man inte hade kontakt uppgifter på och det avr jullov när vi fick resultaten. Det halkade åt sidan då helt enklet å ja ni kan läxa upp mig hur mkt som helst men sen dess har jag faktsitk blivit bättre på att hantera saker direkt när det händer ist för att skjuta upp det men de hjälper inte nu så jag avstår gärna sånna kommentarer. För övrigt fick jag en 5a på tentan i den kursen som var på 7,5 p så dom ser ju att jag inte är helt tappad.
Med allt detta kan jag inte webregistrera mig på kursen vilket menas med att csn inte kan se att jag läser vilket betyder PANK.

När sånt här kommer och man inte vet hur det ska gå om man kan va kvar eller ej tappar man ju motivationen. Jag har hur mkt som heslt att läsa uppsatser att skriva böcker att köpa... Men nu undrar man ju om de är värt att gå å köpa massa böcker när man inte vet om man ens får pengar. Ja.. jag väntar på svar just nu så vi får väl se.

Skulle gått på fotboll ikväll, match i malmö ju och emma å ola är ju här men biljetterna togs av en annan i sista sek fast dom var lovade oss. Oshysst person. Men aja.

Igår var det första seminariumet. Det gick helt okej. Det var inte så jobbigt å vi har en bra lärare där som e rätt shysst så de gick smidigt. Däremot är de så tråkgit! Först ha föreläsning om ett flummit begrepp sen läsa massa text om de sen skriva uppsats på de sen läsa allas uppsatser sen disskutera alla uppsatser.. Ja.. jag blev mätt på de och kunde itne koncentrera mig alls andra timmen av diskutionen. Dansken ställde inga direkta frågor mot mig vilket var bra och jag undvek såklart att hoppa in i diskutionen när hon hade sagt nåt ifall jag nu missat nåt.

Lärde mig ett nytt danskt ord iaf. Som hon använde frekvet å innan jag förstod att det var ett ord lät de bara helt fördjävligt. mål= määääuuu  (väldigt långt utal) nåt sånt rätta mig om jag har fel.

Det var en grej till men den har jag som tur är glömt.. :)
Hoppas ni har en bättre vecka än jag och grattis till my & emre som kämpat!


Självklart!!

Japp nu har vi fått gruppindelningarna för seminariumen där vi ska disskutera våra uppsatser. Behöver ni ens gissa om dansken hamnade med mig? Kan säga att JA det gjorde hon. Herregud detta lär bli intressant... På måndag är det första seminariumet och som om det inte var halvjobbigt innan lär detta inte göra saken lättare att halva disskutionen kommer vara på danska. Hon ska ju kommentera allt också. För er son undrar heter hon Bettina med utal "Bääeewwwtiiina"

Första uppsatsen är inlämnad!! Jag känner mig så jävla duktig fast kasnke inte uppsatsen är så bra så är det jävligt gött att lämna in tidigt. Kommer säkert få jätteångest när jag läser de andras å komma på massa nya saker men.. so be it. Vi ska nämligen maila den till alla i vår grupp också.

Andra kursen som jag ska läsa verkar lite mer givande men betydligt tyngre. Vi ska läsa som idioter där med och har redan en bok som vi ska ha läst ut om 2 veckor.. Har beställt den men good luck.. kan ta en vecka innan man får hem den. Finns såklart inte på bibblan heller så de blir abra till att köpa.

Uppdaterar hur det går på måndag.. trevlig helg alla!

Spindel!

DENNA har vi utanför vårt fönster i v-rummet. Alltså på balkongen!! Nog den största spindeln jag sett i Sverige!
Förlåt om någon nu är jätterädd för spindlar..



nästan bensinstopp

Jag har dragit mig länge frå natt köra bil... bara hamnat i sån svacka för jag oroar mig helt enkelt för mkt. Det går alltid bra när jag väl kör men ändå ska jag oroa mig innan å undviker de när jag inte måste. Hur som heslt så ligger ju skolan i Alnarp, nästan Lomma. Man måste köra dit. Det gick som vanligt bra och dag 2 kände jag mig betydligt lugnare när jag skulle köra också. Sitter å nästan njuter har hyfsat med tid.. iaf 10 min extra marginal som känns okej eftersom de ligger ca 10 min bort. Den här underbart lugna känslan fick jag inte behålla länge för när jag kommit en liten bit tittar jag ner på instrumentbrädan och vad ser jag!?!? NOLL bensin lampan lyser fö rfulla muggar. jag bara aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. Ja... nu är detta kanske inte världesn problem men allt gick genom mitt huvud. Inga pengar på kontot att tanka, vi ska va i en ny sal som jag itne ens varit i förut så jag msåte ju elta efter den och jag vill inte vara SEN IGEN!

Började fundra allvarlgit på att parkera bilen där jag var å ta en taxi men för vilka penagr då? Ringde Patrik som en idiot men han svarade itne.. Men sen några sekunder som kändes som minuter ringde han upp. Han hörde min panikslagna röst å suckade att jag skulle köra till hans jobb so that i did:)

Han fick snällt komma ut fårn jobb köra å tanka sen köra mig dit! Mycket för jag inte bombar som han kan göra :)
Jag kom iaf bara lite sent oh som tur avr kom fler sent efter mig. Känns alltid bättre då.

Dansken. Efter vi slutat världens mest flummiga föreläsning som fått mig att tvivla på hela kursen går jag ut å letar efter p som skulle stå parkerad nånstans utanför vem om inte DANSKEN ropar nåt till mig från andra sidan gatan!! Jag kan verkligen inte begripa vad men jag tyckte det avr något om bussen. Så jag troooor hon frågade var bussen gick från men i en mycket längre mening typ höger å vänster eller något sånt tyckte jag också jag hörde? Ingen fanns där att översätta heller å jag blev helt chockad av detta danska påhopp så bara skrek INGEN ANING!!!  Hon såg ganska förvirrad ut så jag är ej säker jag svarade på rätt sak:) awell..

Imorgon är det dags för den andra kursen och nu är det dags för plugg....

RSS 2.0