Isas fort

Stolarna från balkongen MÅSTE ju in nu men vår källare är helt överfull så där får itne plats ett enda kopek till så stolarna har stått i hallen en längre tid nu. Det blir ju ett perfekt ställa att slänga jackor väskor och i stort sätt ALLT ANNAT också. Trötta miiiiig.. Så nu har jag ställt dom ovanpå varandra för att de ska ta mindre plats och inte bli värsta avlastningsplatsen. Gissa vem som direkt gjorde det till sitt eget fort! Jag ahr iiiiingen aning om hur hon kom upp där men hon kom iaf inte ner! Hörde henne pipa en stund senare när jag var i köket haha och såg då att hon hade det lite besvärligt:) Ja hon är en liten knäpp katt som iaf skänker mkt glädje med sina knäppa påhitt. Hon satt jättelänge å stirrade på mig med ett öga om varje stolsben medan som ställde kameran. visst ser hon knasig ut haha

Har NÅGON smakat den nya Mivitotal plus premium???? FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY SATAN!!!!!!!!!!!!!! vad den är äcklig!! Asså den är så äcklig så jag DÖR! Den smakar bensin blandat med smält plast utan krydd!!! Köp den INTE om du inte vill spy typ!


Malmös julskyltning var..

Fullt av folk och inte ett enda julstånd!!! Booooooriiiing. Men dä rvar iaf en julgran eller två och så men hade julmysigt i alla fall :) Åt på TGI sen och från de att vi ätit upp till vi fått notan å kunde gå hade deras /eller hotellet sidan oms) brandalarm gått 4 ggr! Varje gång stängdes strömen och alla deras aparater så de kunde inte ta betalt eller ta beställningar. Det tog tid att få tillbaka strömen varje gång.. tyckte så synd om en familj som bara hunnit få sin dricka innan första larmet gått. Spisen och grillen stängdes ju också så de skulle dröja jättelänge innan de fick mat. men till 3e larmet så gick dom. Tur de. Alla fick dessutom betala fullt pris tycker de var rätt kasst med tanke på att man var nästan döv när man gick därifrån....


Godmorgon

Får se om man kasnke kan ta bilen till jobb framöver och slippa gå eller ta taxi.... :)
Konstigt att när ni läser detta sitter jag på kurs i revit (ett aah orkar ej förklara men ett program man ritar byggnadert i både 2d och 3d och kan göra massa annat ksit också i) i lund. Dock sitter jag i soffan nu hemma och myser med lösgidis och pepparkakor och lite julmusik och tittar på alla fina tända ljus och julstjärnor omkring mig.. myyyyyys

Sitter förmodligen och tänker att jag längtar tillbaka också nu när jag sitter på jobb eller kurs. :)
Lite förvirrande inlägg kasnke..

Hur har ni pyntat?

Lägger ni dukar och ändrar gardiner eller sätter ni bara upp ljusstakar??? Eller vad gör ni???
ps. kan ni förresten hitta mig i bilden??? haha :)

a time..




Blue winter

Lite fler kort från morgonpromenaden.. Kan knappt tro de är här eller hur?!
mm älskar att ha en hel hög med nytagna bilder att titta igenom. Får så sjukt mkt inspiration! Men har alltid så brottom att publisera dom så hinner inte fixa å trixa med dom riktgt. :) Fast dessa var så fina så de behövdes ju inte ens.


Såååå mycket snöööööö

Shiiiises nu kom VÄRSTA snöstormen här. Jag skulle filma men sprang so men idiot och hittade inte batteriladdaren för såklart avr batteriet slut!! Nu har de så klart slutat men aja :) fisa fick va med på lite bilder ist. Hon är lite arg på snön för den är för kall och flingorna måste hon slicka bort på direkten när dom landar på henne hehe :) Men hon hittade skydd underbordet på balkongen ;)

Har lyckats att få upp de lilla jag hade men åååh vad man blir trött när man flyttar om alla stjärnor å stakar pga ett uttag och sen när man lyckats få de så att sladdarna ska räcka till sina uttag (med förlängningar inräknade) så PASSAR INTE förlängningssladden i väggen.. suuuuuck!!

Men jag tycker redan de blivit mysigare hemma! Fast än 2 av 4 inte fungerar och måste ha nya lampor :)


Första adventsmys!

Jag vet att det är imorgon men jag tror de flesta fixar iordning det idag. Jag var precis nere i källaren och skulle rota fram grejerna. FY FAN vad mkt skit vi samlat på oss jag mår ILLA! Har därför beslutat att no matter WHAT så åker jag till tippen nästa vecka och slänger det! De är verkligen bara SKRÄP som vi inte kan slänga nånannantsant än tippen så de har bara samlats på hög. Nu är det dags att ta tag i de!

Iaf så fastnade jag tillochmed inne i källarförrådet!! Faaaan vilken hopplöshetskänsla jag fick! Tänk er att jag bokstavligen klättrat längst in och ska försöka få upp en liten låda med julgrejer som är under mig och ovanför mig är typ en stol jag bär på mina knän. Ja asså de går knappt att beskriva men jag kan ju också säga att utrymmet jag befann mig på (längst in i förrådet) var TINY! Vad händer?? Jo den jävla lampan släcks!!!!!!!!!!!!!!! Den känner av rörelse men eftersom jag sitter fast längt in så ragerar den inte!! AAAAAAAAAAAh. Ja det VAR INTE KUL! Började fan hypervetlilera av ansträngning. Kunde lixom iten ge upp heller så tillslut kom jag och lådan ut! YES! Nu ligger jag här och återhämtar mig lite innan det är dags för steg 2: att få upp allt!

När man ändå är i farten ska Xavi få sig ett julbad för han börjar lukta lite nu. eeew.

Jag hoppas det går bra för Frida & Adam idag! Jag önskar jag var där och hjälpte till.:( feeling rotten...
Jag håller en tumme för att allt ska flyta på smidigt!


White morning

Vaknade tidigt och gick på en mysig snöig morgonpromenad.. underbart! Gick ut innan solen gått upp och lagom till man var hemma igen hade det ljusant och inhandlat goda frallor! :)




US TWO



Idag är de LÖN :D Hurra!

Snowigt

Jaaa nu kom snön!! Det var en mysig överaskning imorse att se att det äntligen var vitt ute! Blev så besviken när jag såg att sofia och elsa kunde göra en så stor snögubbe och så hade vi bara snöblandat regn här.. Men nu så :)

Jag var tvungen att fotta lite imorse för de var så fint men tyvärr fick jag göra de svinsnabbt för det var så kallt och vi hade precis vaknat. Dessutom ångrar jag SKARPT att jag inte lånade pappas stativ..... whyyyy gjorde jag inte de??? Har undrat flera ggr nu.. hmm...

När jag öppnade fönstret tog det ordagrant runt 2 sekunder innan isa var halvägs ute genom fönstret. Jag fångade henne i ryggskinnet!!! men sen kunde hon sitta där ändå. Hon fattade nog att hon inte skulle kliva ut på "blomstersaken" blompotta? som hänger utanför. Så de avr ju tur. Här är iaf bilderna som togs. Jääääteeeebraaaaa eller hur? :) Den första är lite fattigt redigerad skulle abra testa.. de andra är som de var.

Snart kommer min första (halva) lön! Tjohoooo kasnke blir några julklappar i år iaf ;)



FEELING WINTER TIME


DET "SNÖAR"!! :)


Snart..


När kommer vintern? (till malmö)


Äntligen varma fötter :)


Sov Gott


Helgen är slut

Ny design är på gång så de ser lite knäppt ut nu, stay tuned.


Vad konstigt..?

Jag kan inte se min blogg alls men kan uppdatera den! Kan ni se den?


Lika trött som fis (se bild nedan)

Var jag första jobbveckan. Hur ska man hinna med allt nu när man är borta hela dagen och stentrött när man kommer hem?? Vänja sig jag vet... Har en del att berätta såklart för de är ju mycket som hänt med jobbet och så (redan lyckats radera 3 ritningar!! men de löste sig igen efter att it killen grävde fram dom) men de får komma senare. Skulle bara titta in och säga att jag lever:)

Tack igen för senast är såå såå glad för alla mian presenter! Kaninpälsen har använts flitigt likaså sminkväskan och teet och choklan och ja.. säkert nåt mer som jag glömt nu :)

Förresten efterlyses en svart halsduk! Någon har råkat få med sig fel hem och jag har den "rätta" här hemma!

Nu ska jag fortsätta att mysa ner mig med mysiga filmer och serier som älsk har laddat ner. <3 Vi är båda helt slut, jag för min första vecka och han för han har telefon jour(de ringer när som heslt på dygnet å han måste sätta sig och jobba utöver sin vanliga tid). iisch


Minnesvärd kväll

TACK alla för en jättetrevlig kväll!!!!





Fullt ös medvetslös

Intervju, Städa, Handla, Röja, Plocka, Palnera, Fixa, Dona, and you name it!


Romantiskt ljus

Det är verkligen sjukt hur man inte kan tröttna på Photoshop! Jag hittar nya grejer VARENDA GÅNG jag sitter med det! Har nu upptäkt hur man får romantisk ton i bilderna. Är det inte fint??? I love it och är så sugen på att se vad mer man kan testa!!!


Filten

Den här filten får man verkligen bråka om här hemma om man ska få använda den. Lämnar man den ur sikte en liten stund så kan man räkna med att fluffi har snott den. Ibland gör hon tillochmed en fuling och lurar en så man tror den är ledig... lixom nedan.

Och varför jag drog till med den värsta bebisrösten ever!! har jag INGEN ANING om..


Dagens pics

Att gå runder och fotta hemma är inte jätteinspirerande och jag har två djur som verkligen HATAR kameran snart. Så fort de hör ett pipljud börjar de gå ifrån mig :( Får ta en riktig foto session snart! Vem ställer upp som modell?

Som ni kanske ser på bilden är en ny intervju inbokad! Lyckades förhandla mig till att kunna gå imorgon(såvida inget ändras) och det är ju superbra! Känns ju sådär att dra första dagen på det andra jobbet haha. Ska iaf bli spännade.

På måndag och frammåt kommer här att vara såååå öööde här inne! Haha Så jag pumpar in grejer fram tills dess ;)

Önskelista till kameran!

Jag MÅSTE bara skaffa lite tillbehör! För att ta de där riktigt coola bilderna som VERKLIGEN avgör skillnaden mellan en vanlig kamera och en system ska jag skaffa följande.. (vid tillfälle då asså)

ETT OBEJKTIV MED STOR BLÄNDARE (minst 1.8)
ETT  VIDVINKEL OBJEKTIV
ETT UV-FILTER & eventuellt nåt annat filter också


Ska bli såå najs med klirr i kassan även om man får vänta ett par månader innan man kan börja gå på plus igen och unna sig sånna här stuff ;P

Men de är ju aldrig fel med lite mål ju? :)


Start måndag, slut på softekläder

Yes intervju nr 3 (det jobbet jag helst ville ha) har gett besked. Jag kom nummer 2 av 32. Dock fanns det bara en plats ledig för fast anställning men de tyckte om mig och jag fick en projektanställning!

Det betyder att min anställning är tidsatt och kan förlängas om det blir mer jobb senare men idagsläget är det bara en öppen tjänst som sagt. Jag är ändå skit glad! Det är ju här jag vill hamna och detta är sååå mkt bättre än praktik, sitta hemma och söka eller sälj jobbet.

Så på måndag infinner jag mig i frihamnen ett stenkast från både Pappa och Patrik och Micke tror jag? Kan ju bli trevliga luncher :) Så inga mer softekläder om dagarna! Dags att vara seriös! Jag kommer ju fortsätta att kolla jobb sidan om och det vet han också eftersom detta inte är en fast men guud som jag hoppas det blir en anställning till sen när jag visat att de inte kan va utan mig ;)


Välkommen min nya läsare!

Precis som texten säger så vill jag hälsa dig hjärtligt välkommen till min lilla blogg hahaha
*uppdatering*
Jag syftar såklart på Carro


Avatar MY

Haha jaa...
Jag har itne hunnit göra den andra so mdessutom var väldigt mörk och dålig skärpa... :/
Blir snyggare med hög skärpa!!! (hur många ggr ska jag säga de ;)))

Vinter mode

Nu är jag faktiskt trött på hösten.
Det är inte fint längre för nu har alla löven fallit och de som fallit är numera BRUNA. Där finns eventuellt några stackare som sitter kvar och dom har jag symboliserat med mitt löv som är i headern.
Nu vill jag ha vinter och snö och mys och ljus och filtar och kuddar och gos och glögg och pepparkakor och julpyssel och bak och allt de där!
Jag är redo!!                                                           

(Nu är min blogg BLÅ som symboliserar KYLA, jag hoppas snön på bloggen inte är för störig..)


Nya tag

1) Jag har kommit på varför de gick sådär på intervjun i fredes. Det var för jag ville ha det jobbet såååååå mycket! Så jag satte käpp i hjulet för mig själv! Sälj jobbet var jag sådär inställd till eller jag trodde det skulle vara annorlunda dessutom och trodde det skulle vara mkt svårare att få så jag gick dit som ingenting och tänkte jag gör mitt bästa sen får vi se.. Och då gick det ju galant ist. Men vill jag sitta i en bil hela dagarna med telefon i handen? Inte ens ha ett kontor med arbetskamrater? :( njee... fan åsså.

Nu har jag letat upp 7 nya annonser som jag ska skicka på! Jag msåte fokusera å satsa på de här yrket jag var på i fredes och använda mina nya skills från igår på det ist och ro hem de här!! "Se mig göra det, I challange" :)

2) De som vill ha sin avatar-nuna made by me, får skicka en bra framifrån pic till mig så fixar jag resten :P

Är det bara jag som längtar så sjukt mycket till jul? Jag vaknade i morse med värsta julkänslan i hela kroppen! Inom mig har julmyset redan börjat men när jag tittar omkring mig rä det tomt.. när får man börja pynta?? :) Kanske lite tidigt än ändå.. lääängtar

Björkis & favve tröjan

Hemma igen efter den andra inplanerade intervjun. Fan va gytt de känns att denna intervjun kändes iaf bättre från min sida! Nu fick man lite självförtroende igen inte för de var borta men jag har stört ihjäl mig på den förra och gör det fortfarande. Tyvärr var jobbet sisådär. Asbra utvecklingsmöjligheter, asbra företag men sådär uppgifter. Men som sagt.. många vägar därifrån. Får jag önska vill jag nog ändå hellre ha den jag var på i fredes.. :( ajaa...

Nu har jag krängt en påse kinapuffar och en kopp glögg för det förtjänade jag verkligen!

En sidosak..

Patrik klarade sitt CCNP prov! woohooo nu har han ett certifikat i "det" :)



Avatar Adam

Något missbildad :)


Behind the scenes :)

Några steg av typ 200 tot! Men det blev ju lite mkt att visa här :)
*uppdatering*
Detta var mest för att visa hur jag gjorde och för att visa att jag inte kopierade delar ;) Pappa du behöver inte ta åt dig av detta dådå hihi

Ni glömde väl inte allhelgona-helgen?

Vi var på kyrkogården på Råå. Jag brukar inte alls gilla kyrkogårdar men inte ogilla heller men nu var där såååå fiiint! Alla hade ju varit där å lagt blommor å det var så färggrant!
Blir det inte font med björkar på bild? Jag är heeelt in löööööv med björkar. Ja de lät lite wierd men hoppas ni fattar ;)

Frida as AVATAR

 


Heja MFF eller HIF???

Jag är så kluven!! Jag hejar på den som vinner hehe!! Men hoppas lite MFF för då blir de fest i hela stan:)


Catz ♥



       

Och den ständiga frågan.... VAR ÄR KIMI!?!? ;D



AVATAR SIGGI

Idag om ni inte förstått det än är en sån där riktig photoshop dag. Ibland får jag sånna dagar och speciellt när man har en hel hög med nya bilder och massa inspiration. :) Söndag idag med tvätt&städ men med lite mellanpaus-mys med bilder och senare när allt är klart och rent ska jag sätta mig med en god varm kopp glögg och bara mysa med massa pepparkakor(äntligen!!!)

P.S Vad roligt när ni bombkommenterar:))) ME like!

Råå

Känner nån igen sig?

Vilket väder!

Hörde precis att lasermannen 2 i malmö blivit gripen med insatsstyrka igår! Gissa var han bodde? DAMMFRI!!! maj gaaad (det sägs.. alltså inte helt säkert)

*uppdatering*
Det var där eftersom där är massa mediafolk som tar bilder.




Saffransglögg e gott

mmm nu sitter man här på golvet med lite saffransglögg brevid sig, vet inte hur jag hamande här, och tittar på lite tagna bilder. Har lekt med pappa och testat en del olika inställningar bland annat med stativ och ljusinställningar. kul! :) Snart dax för coq au vin eller hur de stavas med cheesecake som dessert! FAN VA GOOOTTT


L.O.V.E (+ Xavi)

Nu sitter vi förmodligen å njuter av utsikten och det smattrande regent ute på lannet.. va gör ni?


JAG GLÖMMER HELA TIDEN!!! MYSTOLLORNA KOMMER FRÅN ACCESSORIZE.com!!!! SPANA IN!

Xavis familj?

Detta var väl ett JÄTTEFINT familjeporträtt?? Verkar som där är en ny medlem också?? Hur sjutton hamnade han där!? Vi får väl åka upp till Bårre och reda ut saken imorgon :) see ya then lantfolk! (aka tatte&ankan)


Fredag med skrovmål

Nu tänker jag skita i hur mkt det behövs städas här hemma för jag är helt sluuut i huvudet och mega mega tom i magen! Har precis klickat hem ett skrovmål som jag tänker låte köras ända fram till min dörr så jag slipper röra mig en cm! Fan va gytt!! Nu ska jag slappa i sängen framför tvn tills maten anländer. Sen är jag redo för fredagkväll!

Men först en promenad med Dumbo (se nedan)


WISH ME LUCK!!

NUUUUU sitter jag på intervju om ni läser detta!
SÅ HÅLL FÖR FASEN TUMMARNA!!!

Underbara bilder!

Nu ha rjag precis gått en promenad in till stan och hämtat mina efterlängtade bilder! Jag tog ju med den gamla kameran (alltså inte digital) ett par bilder som nu är framkallade! Förutom att de är väldigt korniga (kan ju inte förvänta sig bättre) så är de sååå såå bra:) Några iaf! Och bara de att någon blev bra blev jag överlycklig över. Det är ju hur svårt som helst att få bra när man msåte chansa varje gång. Tatjana blev såå fiiiin. Jag väntade alltid jätte länge innan jag knäppte av men de var för jag ville ha de där äkta leendet ibilden.
Här får ni ett smakprov.


Isa beklagar sig över regnet

Om ni höjer ljudet lite extra så kan ni höra att hon svarar mig när vi pratar :)
jaa ursäkte hur jag ser ut men jag ska faktiskt gå in å duscha nu! hehe


Dags för muuusetofflor!

Fairisle Slipper BootsSupersoft Cream Slipper BootsFaux Fur Trim Fairisle Slipper Boots
Pom Pom Heart Fairisle Cuff Slipper BootsCosy Cable Knit & Ribbon Slipper Boots
Hur mysiga är inte dessa?? finns alldeles för många söta :) Ska definitivt skaffa mig ett par! Vilka gillar ni bäst?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tid och plats: Klockan 17.21 torsdag 4 november 2010, Bilprovningen i Ängelholm
Totalt pris: 300 kronor
Vad gör folket i hbg ikväll? Nån som vill kvällsfika med mig? sorry ni andra men bårre tackade JA ;)

Mer Adam i reklamen av "bonde"

Yes! Han har blivit stor nu:) Passsar på att slänga upp i reklamen av bonde söker fru





Vissa myser mer än andra

Jag låg helt perfekt invirad i min filt men sedan kom någon och skulle pressa in sig för att ligga i mitt knä... så här kan det se ut om man lyfter lite på filten.. guess who!? Ser ni förresten bonde?? Eller är de bara jag som fortfarande kollar de?

En för mamma...


HAHA min lille idol :)


Älskar plåstret i pannan! Han vet hur man fixar den där pricken över i :)

Softar..



Hej alla!
Nu har jag efter en jädrans motvind kommit hem! Tog en dagsutflykt till hbg igen, så satans trevligt är det:) En väldigt kort sväng blev det men det var allt jag hann. Några timmar hos Frida&Adam och det kändes som jag redan bodde där! Skumt att vissa platser blir så? Kanske för vi går way back å man känner personen så bra? I dont know. Jag kände att jag nästan åkte för tidigt hem men nu inser jag att det var nog i alldeles rätt tid för det tog cp lång tid att komma hem. Kan ju va för jag råkade ta mjölktåget också. Nu sitter jag helt slö i soffan invirad i den gosigaste filten ever och lyssnar på höstmusik och ska titta på bilderna av lill-skrutten. Det blev inte så många... okej det blev inte så många OLIKA men nån bra kasnke det blev? Var ju roligare att mysa och busa än att ta kort :P
Slänger upp det här om det blir nån bra!

Tumme upp för My som "tar saker i egna händer" & Sofia som rockar på manpower! woohoo!

Raw är bäst!

Det absolut bästa med denna kameran är att man kan fotta i RAW format!! RAW är precis som det låter, en obehandlad bild. I Camera raw programmet fixar man allt och möjligheterna är oändliga! De som ej fattar kolla in nedan!

Okej jag erkänner!! Alla är inte tagna i raw format men jag har ändå redigerat dom i det! CUZ I LÖV IT! :P




Malmö <3



Visst blev de lite mysigt?


Rönneholm fottning



Tycker ni om mina bilder????


Drops


Just nu började regnet ösa ner utanför mitt fönster precis när jag skrev rubriken. Knäppt:) Glad jag hann ut och pippi också!

Color


Nu har jag och min kamera varit i farten igen! Idag var nog en av de sista dagarna några löv sitter kvar på träden. Det ordagrant REGNADE löv i parken idag! Fiiint
Kommer komma upp lite höstbilder här ett tag framöver:)

Spana in

Soffis nya design made by me:)


Fett hår



Jag kände verkligen att detta inlägget skulle pigga upp er morgon? Did it? nooooooot


Matta

Hahahaha jaaa asså idag kom mitt paket från ELLOS med en ny matta. Jag älskar ju mattor och vi har vanligtvis en vit i v-rummet. Dock har den blivit mer gul än vit av kända skäl och i övrigt så blir den smutsig på nolltid i de här hemmet! Så jag hittade en prisvärd brun matta som var större än den vi hade vilket jag bara tycker är bra!

Dock visade det sig att den var LITE större än jag trott:) Ögonmåttet stämde inte riktigt där.. Sååå jag ahde rätt kul åt mig jsälv här hemma. Tillslut, efter att både jag å P legat å krälat på golvet blandat med att ta isom bara den fär att lyfta sängen, hamnade den i sovrummet där den är helt perfekt i storlek! Ihop med våra nya sänglakan blev vårt sovrum riktigt höstigt och mysigt! Vad tycket ni? Bilderna gör de inte helt tillrättavisande plus att en hund precis hoppat upp å skrynklat den nybäddade sängen!! :) Men ni får en bild iaf.




Inspiration

Den som läser en del bloggar kan ju ana vilken bloggerska som inspirerar mig mest just nu ;) Från att bara läst nån gång ibland till att läsa dagligen.. hmm vad hände där?

Den här designen gör sig nog mer rätt till den typ av blogg jag har ;)

Förövrigt gillar jag denna måndagen skarpt so far:) Har ni också en bra måndag??

Löv <3


Gårdagens middag


Tack så jättemycket för att ni kom och för allt fint jag fick! Hoppas ni hade trevligt fast jag glömde både miina kiwi som skulle vara med på desserten & kaffet haha.. uups :) Isa syns inte fast hon stövade omkring på allas knän ungefär hela tiden. Väluppfostrad? :) jaaadååå hon är en bra värd:P


RSS 2.0