Nytt på kontoret!

Hej hopp!
Idag har jag och min kollega som jag delar rum med varit ute i inredningssvängen. Vårt kontor är byggt på 80-talet med 70-tals inredning dvs golv, tapet m.m. Vi har disskuterat en del senaste månaden om att få göra lite nytt på vårt rum typ hänga upp andra gardiner, (vi är dom enda som har gardiner efter att 2 killar som satt i rummet innan köpt tyg och sytt). Dock är dom ej så fina, inget illa menat ;)

Nu ska vi ju göra om lite på vårt rum tänkte vi. Vi önskade oss en fondvägg.. fick nej som svar men efter lite tid så fick vi ja! wiiie! Dock hade vi ingen aning om vilken färg.. typ gått igenom alla. Och vi ska ändå båda enas. Chefen sa neutralt och tänk nu på att de alltid blir mörkare än de ser ut på de lilla provet. Sen kom vi tillbaka och hade valt den här! HAHA :)
Men tänk er dassig vit/gul ihop med svagt svagt skitig rosa vägg och bara massa fult. Så vi ville liva upp!!! Och var bättre än på sitt kontor kan man ta ut svängarna?? :)



Vi ville egentligen ha liknande indigo blå som accent färg i resten av rummet eftersom de kommer bli jättetradigt i resten av rummet. För vi fick ju bara ha fonden på den lilla.. men men :) klagar ej.
Men vi hittade ju inget i den nyansen... så vi fick mixa de med typ cerise.. haha så nu är de VÄRSTA tjej rummet! De var de som alla ´skämtade om när vi sa att vi ville göra om. Du vet ja säg till chefen att ni vill ha rosa-flufffluff och nu har vi rosa! hehe aja..
Min kollega gic kdessutom helt loss på de här med färgerna så nu har vi tavelramar i både den blålila och cerisa färgen haha. Ja man kan ju säga att vi verkligen PIMPAT vårt rum nu!

När vi kom tillbaka från vårt "ärende" stack de in många nyfikna ögon kan jag säga ;)


G R A T T I S !

Grattis Pappsi!! Som fyller år idag!
(Bilden har inget med inlägget att göra ;) )


Lycklii ♥

Life is going good today känner jag. :)
Tillskillnad från förra veckan, speciellt fredag då jag typ ville DÖ! :) Men nu vände de helt plötsligt! LIKE!

Imorse möttes jag av ett kuvert på min arbetsplats. Ser ut som jag får stanna tjuuhuu och en lönerise på de! Tjuuhuuu x 2 :) MEN ropar ändå inte helt hej förrän papprena är skrivna. Nog säkrast.

Just nu har jag fått i uppdrag att rita om fikarummet som ska byggas ut:) Jag sa till Carro rätt nydligen som as we speak ska göra en totalrenovering i en likadan lägenhet jag bor i, att jag är glad jag slapp göra de i min. Att den redan var klar. För de är såå mkt att tänka på å pussla och välja. Men icke.. nu fick jag göra de ändå fast på jobb :) Men de är rätt kul faktiskt att rita nåt man kommer se sen :)  

Mallis om 2 veckor! De är redan 22 grader där. PANIK vad man ska ha på sig! Har ju inte direkt hunnit ordna sin sommargaredrob. Tips?? Hur varmt är 22 grader? Känns som sån pågränsen värme...


Soffan är förresten ÖVERSKÖN, vilket ni magnumägare vet ;) Älskar att sitta i den! Lite för mkt:) Men ännu är de inte balkong häng så får passa på ett litet tag till.

 


Livet på landet = cat paradise ;)






a LOT to DO

Lite fler bilder från gamla köra bårre. :) Känns inte som man har cp mkt att göra men ändå hinner jag knappt med! Fattar ingenting. Ska fixa soffan, tvätta, göra laxpaj, ut å gå en lång jävla premenad efter att jag anmält mig till ett lopp på 5 km som e snart. aaaaah! Å jag är på GÅ nivå.. shiajse!




Ny soffis, LÖV it!


Tror jag gillar den nästan lika mkt som Isa:)
Den är ju ihopmonterad och klar men vi ahr fortfrande lite rörigt för övrigt med mina två andra soffor som står på golvet m.m.. sååå ni får vänta lite med slut resultatet :)



Grillat är godast!

mmmmuuums!
hihi så kul att Adam tyckte om vår present. En plast figur av buzz från toy story 3 & såpbubblor:)
Vi fick höra av Frida att han gillade toy story 3, sen hörde jag av en av alla mammorna på jobb att två åringar gillar "figurer" och visst var det så! :) Så kul när nåt går hem. Även om de bara är kul i nån vecka så hade han iaf lite kul! wii! De är ju verkligen mega svårt de där ju! Vad man ska ge. jisses! Jag brukar ju köra på kläder haha för JAG tycker de är kul. Men denna gången tyckte jag att Adam skulle ha lite kul. :)

haha jag vet inte bästa kombon på bilderna längst ner ahhaha.. råkade bara bli så :))

Underbart?? JA

Usch som vanligt hade jag velat förlänga helgen minst 5 dagar höhö.. nä men EN till dag snälla??
Sååå mysigt de är ute nu!!! Underbart väder! Längtar till ännu mer värme kommer. Men passade ju på att premiärgrilla ändå såklart! SWAJNEGOTT!!! Ska snart äta lite rester mums!
ps. fottade som en galning i bårre så de kommer nog lite fler bilder därifrån och vardagsrums-lyftning hemma.

Idag har vi satt ihop en soffa med. Lyckades få hit den tillslut puuh. Själv bar man ju lite kuddar och dynor.. heeeeeeeeeeeeeelt slut nu ;)) Firade med lite mat i västra hamnen på bryggorna.. saknar skoltiden lite när man kunde sitta dagarna i ända där nere å mysa i solen.... evetuellt läsa nån sida ibland... kasnke :)


Vinterblek?

Jag har den SJUKASTE lösningen som FUNGERAR!!!

De är inte jag som nojjar de är en annan här hemma, ingen nämnd ;) Men denna skulle tydligen vara bra, ge ett jämt lager eftersom de är som ansiktsvatten and so on.

MEN MAJ GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD vad den är bra. Vi testade att ta på kvällen och man såg fanimig solbränd ut på morgonen. Och de var inte sån brun utan sol bränna utan de såg verkligen ut som SOL! Och så där lagom mkt också. LÖV it.. men man får va försiktig.. jag har bara testat den en gång de höll si sådär 3 dagar tyckte jag. Kan verkligen rekomenderas!!!


weeek-end

Nu är de SNART helg. tjuuhuu

Ska förhoppningsvis skaffa en ny soffa..
Premiärgrilla i bårre efter vi slängt massa bråte på tippen
Äta tårta hos fölsegrisen nedan!


lånad bild från Frida:)


roliga anekdoter från jubb

tjabba!

Först... jag tänkte göra din blogg lite årstidslös soffan men jag har helt noll inspo nu! Help me!!

Hehe ja på fikorna/frullarna delas det många roliga stunder. Jag vet inte om de blir lika kul när jag återberättar det men jag tänkte ge de ett försök.

Vi börjar lite lätt med en som skulle äta sushi med sin tjejkompis en kväll. Kopisen förslog att de kunde äta på Sushi-dó (uttalat som SCOBI-DOO) haha. Hon som skulle äta tillsammans med sin tjejkompis förstod först inte ens var hon menade haha inte så konstigt. (om någon ej vet uttalas det sushiiiiiiido)

Sen vid ett annat tillfälle, rätt längesen pratade vi om jordbävningen som var här i skåne för några år sen. Den minns ni väl?? En hade bott i korridor i lund just när det hände och hon sa att alla vkna helt yrvakan och undrade vad som hänt och så tittade hon ut och där stod ALLA utbytes kineser uta redan! haha
Ja de är kasnke inte rätt timing att skoja om sånt jag vet.. men men

Sen idag hade vi indierna på besök. De satt mest i konferancen hela dagen men på lunchen var de ute nånstans och åt. De var totalt 3 indier men shiiiiiiiiiiiiiiiiiiises vad det luktade om dom! De spred sig ut från konferancen till vårt fikarum så de gick knappt att äta. Haha vi hade rätt kul åt de men vissa tyckte de var rigkit äskligt. Vi har tre toaletter precis där också och man kunde INTE gå in på samma som indiern varit på. Haha de var en som sa han ahr aldrig kissat så fort i hela sitt liv! Men sen kom en räddare i nöden och sprejade sån toarent doft över hela konferancen SKITLÄNGE haha och fikan och korridorerna haha överallt. undrar om dom kände de sen??? :)))

nu ska jag ta en liten sväng och plocka undan här hemma så de är gjort. Här ser ut som ett bombnedslag nu när vi har gjort oss av med överflödiga möbler... dock har vi inte skaffat nya än så allt som var i byron lågger utspritt på golvet... yes härligt härligt.. NOT. Blanda det med två säckar ren tvätt, massa smutstvättpå golvet och 2 kg hår och damm! LOVELY!

PS. GLÖM EJ DEKLARERA OCH SE VAD NI FÅR TILLBAKA AV SKATTEN!!!!!

Mina frullar... har ej tröttnat än iaf :)

Promenix

Sen är det väl SJUKT skönt att våren har kommit! Känns som man vaknat upp fårn det döda lite. Har börjat cykla och varit på två långpromenader med hunden. Så härligt att det bara strömmar människor överallt. Alla hittar verkligen ut. Lovely!!

Sen såg jag att det blev ett ganska coolt sammanträffande.. eller jag tror det iaf. Adam fyllde 2 bast igår och Linda fick en liten dotter också igår? Den 22a måste vara en bra dag:) iaf poppis.

Här är lite pics från dagens promenix.








Annars softar jag hemma just nu. P är i Holland.. ja han reser swainemkt just nu. Har även fullt upp på jobb..as usual.. :) Idag fick jag reda på att 6 st hade jobbat helg! aaaah de hade ja ingen aning om! Shajse asså. Och en av dom är han som håller i det ena projektet jag är med i.. om ni minns en ny byggnad jag ritar på?

Denna evckan har jag gjort rumsbeskrivningar på 250 rum mmmmh! De var snurrigt som fan kan jag säga. Och idag avr deadline.. Jag ahr nog aldrig knappat så fort i excel i hela mitt liv!! Och jag har kommit på hur mkt jag HATAR excel när man ska flytta celler.. Är jag helt dum i huvet eller finns det nåt smart sätt att göra de på utan att allt förstörs???? Aja jag blev klar iaf prick 5 och då kunde stackaren som jobbat hela helgen också äntligen få gå hem.

Imogon kommer Indierna på besök! Haha de kommer bli kul. Vi som är med i projektet blev bjudna att följa med på middag sen på kvällen tillsammans med indierna då.. men alla (fyra) banga så då hoppar nog jag med ;) 



Kul

hehe först vill jag abra visa en rolig sak om ni missat det så SE DE. Det är en intervju med september i nyhetsmorogn och det blir ett kraftigt missförstånd. haha
Det är från shulmanshow så spola till ca 13,5 minuter in i programmet så ser ni!




Letat som en GNUUU

har jag gjort!
Fy jag har nog letat, spånat, funderat i snart 2 månader.. kan va mer.. efter hur vi ska ha de så båda blir nöjda och det blir nån slags helhet.

NUUUU tror jag vi är överens med det mesta. Vi har haft så jävulskt svårt att hitta rätt och vi har båda haft väldigt specifika krav så när vi väl hittat nåt kan de ibland ha kostat swajnemycket.. lite för mkt... så nu har vi rensakat oss rejält och kommit fram till följande.. även om nån grej finns billigare tyckte vi att det här ändå var en bra mix. Lite budget och nåt finare. MEN då har de varit för vi verkligen verkligen inte hittat nåt annat. Detta är ett första utkast.. eller i vårt fall kasnke 10e :) Vi får väl se i slutändan hur de blir. Men jag känner mig rätt nöjd ändå. (tror jag vann lite med att få igenom mitt vita tema hihihi men de säger vi inget om ;) ) Nu är de ju inte längre vitt chabby utan vitt stilrent.. de gick bättre hem så då fick vi enas där :) Förutom sovrummet som fortfarande är lite lite lantligt därav sängbordet.

Letar fortfarande sminklösning, hyllor, och tavlor. Men de får vi ta med tiden..
Aaaaah vad skönt de är när man känner att man börjar närma sig sitt mål.. När jag är klar ska jag bara njuuuuuuuuuuuuta som in i bomben!



De kanske är massa intressepilar som kastat nu hehe :)
Iaf soffan är ej rätt men hittade ingen bild på den eftersom det är en liten affär som ironiskt nog heter 'möbelgiganten' som säljer den. Sen är det lite living, xxxlutz & Ikea såklart. Soffan är som en magnum fast utan divan typ och troligitvis i en ljusgrå/mellangrå nyans. Ljusare än på bilden här tror jag. Sen får vi pimpa den med några fina kuddar såklart.. minst 4!! :)  Glömde säga.. vi ska nog ha en fåtölj till också :) nån häftig

jaadå de ska nog bli bra detta.
Är någon sugen på att köpa två ektorp soffor, en tvbänk ala mio valnöt med svart glas så hojta! Så här ser tvbänken ut (länk)


oflytsveckan..

1) Jag tappade skyddet baktill på hårtorken vilket resulterade i att en stor tuss med hår sögs in i den och jag fick KLIPPA av en bit av mitt hår!! :(((

2) Jag skulle ta en klunk kaffe av patriks statoilkaffe som avr helt vitt skummigt upptill vilket jag antog var mjölk men så var ICKE fallet utan unders kummet gömde sig skollhett kaffe. Jag tog en stor klunk av detta och har nu bränt sönder hela min gom och tunga, har dessutom ett litet såt precis bakom framtänderna :((

3) Skulle hyra en skåpbil att slänga skräp med. Resulterade i att den storleken jag vill ha ej fanns inne så vi fick nån klass större för samma pris, yeay...eller?? NÄ.
EN LASTBIL blev det. Ja och tror ni VI kan köra en sån.... neeeej. Klockan var 9 och där sitter vi som två nötter i en lastbil vi precis hyrt för dyra pengar som vi inte kan köra. Tacka gud för att världens snällaste järngäng alltid ALLTID ställer upp. Trots pappa precis vaknar och inte fått på sig kläderna än åker han å tatti ner till oss och hjälper till. Som plåster på såren har vi lovat att hjälpa dom med samma sak nästa helg!!

4) Vi har fått ett flertal lackskador på bilen efter att ANDRA har slått i den och stuckit...fega idioter..

5) patriks kort har blivit spärrat.... aldrig kul.

Hoppas nu de vänder!!!!

När vi går ut..


pics.. like it or not ;)


my week

Nu ska jag vila!! ...not men man kan ju lossas.
puuuuh.. utskicket blev skickat efter en 8-18 dag med 20 min lunch i torsdags! Crazy dag!!
Och tisdagen ska vi inte tala om. Då hade jag en intervju inbokad sen en bra tid tillbaka. Var nämligen på en intervju för ett säljjobb som inte rikgit passade mig enligt både dom och mig men sen dök de upp en annan tjänst som jag nu är vidare för.. MEN vill jag ah jobbet? njeee... Jag trivs rikgit bra där jag är nu med männsikorna och stämningen men klart det finns fördelar och nackdelar med alla jobb... lite småjobbig sits men man sk aväl inte klaga egentligen. Hade jag inte haft jobbet jag har idag hade jag säkert varit helt överlycklig om jag fick det andra jobbet. Vi får se...
Haha iaf när jag skulle till den intervjun gjorde jag ett ombyte av byxor, tröja och skor i BILEN!! haha.. på väg dit. ja shajse. Hade avrit på infästningsträning på förmiddagen och lärt mig hur man borrar och fäster i betong och spikar i stål m.m, ganska trevligt och kul att använda lite stora maskiner ;). Så skulle jag va där 5.. DÖ STRESSIGT för en som nästan aldrig kan gå tidigare än 5! Jag stå rutanför ingången och allt är helt släckt.. INGEN DÄR... aaah. väntar och väntar. Fumlar med mobilen i fockan pch tar upp den och ser att jag har ett smatal jag ej tagit.. tänker att det är hon som håller intervjun men NEJ de var sofia.. OCH det var JAG som ringt upp henne! Haha ja de blev helt cp missförstånd haha.

Anyway nu ska jag äta god italiensk mat som patti har stått å lagat åt mig. Mums!



kommer snart mer har do mredo men ska äta!!! hehe

Shises vilken vecka!

fullt ös medvetslös känns de som. Tiden bara RUSAR iväg å jag hinner knappt med!!
Inget planerat för helgen könns kontigt nästan, man vänjer sig fort vid att ha mkt att göra. Men det ska bli cp skönt faktiskt. Ska i lugn och ro kolla soffa, tror vi har bestämt oss och det blir ingen U-soffa isf:)

I fredes hade vi utskick som fortfarande inte är skickat.. aaaah! Idag är deadline så nu blir de att JOBBA PÅ!!

vi höres!




sorry

har verkligen itne hunnit fixa bilder..
hoppas på imorgon!!

fler

Alla har så sjukt bra ansiktsuttryck.. vänta bara tills resten kommer upp :D haha





Några till

yeeeah ni såg ju igår inga superdupliga kort kanske.. :) attans jag tog fel objektiv iiih! jaja jag slänger upp fler sen har verkligen inte hunnit idag.

Nedan.. suffes poses:))) och jag som terrar alla med kort och frida å suffe suddiga lixom de flesta andra korten.. grrr!




det kommer det kommer :)

De tar litta tid och en annan sov till halv 12 och måste steeeda.. men jag gör lite bilder emellanåt också :) Here comes.....!




Är ni nyfikna?? :) Bilder kommer


Våra super frukostar! GOTT

Som alla andra som publiserar sina frukostar.. här kommer VÅRAN :) kan verkligen tipsa om detta! Båda lika goda men Patti föredrar gröten med blåbär :)
Fy fan med Japan.. riktigt obehagligt...


fredag med..

mmmums. Efter en HÅRD vecka så är det äntligen freitag! Högtalarna är på max med skönelåtar, vi är nostalgiska och lyssnar på rap från 1999:) Det avnjuts med se nedan medans kyllingen är i ugnen.. det blir FAHITAS! mummmms!

hmm soffan.. jag messar dig men har bara gamla kontakter på min cp mobil...har jag rätt nr?
 



Så tomt här

Jag vet jag har inte hunnit med något alls dennna veckan! För att de inte ska börja eka här slänger jag in en busig is! :)

Kommer inte på nån rubrik

Nu var denna helgen snart slut, rusat iväg som vanligt. Tiden går så fort! Är de fler som känner så?
Nästa helg är det klassfest wiihuu:) Ska bli riktigt kul.

förresten var de kul att så många gillad ein musikvideo haha

Idag var jag & patrik och åt gourmemat hemma hos Di&Ge. Riktigt gott och trevligt var det. När vi kom hem och skulle parkera bilen skulle vi såklart träffa på en NÖT. Man kan ju för guds skull inte ha en bra dag rakt igenom.
Vi har en bil som ALDRIG kan ställa sig på sin plats.... de är SKIT störigt. Men idag var värre än värst. Patrik kom inte ens ut!!!! Så nu ska vi nog klaga!!! Japp.. nu har vi blivit sånna också :P Nee men ska iaf höra om vi om inte annat kan få byta plats för de är väligt störande faktiskt.. Vi har lixom plats nr 11 å han 10.. hmm? Ser ni nåt fel??

Är så trött att jag inte ens pallar se solsidan.. då e de illa :))
Nu ligger vi här i sängen och jag skulle visa lite snabbt så knäppte med mubben därav lite kass bild. Men så här ligger vi de flesta kvällar. Fast kollar oftast tv eller läser. Ikväll pluggar P å jag håller på med detta inlägget och Fis ligger i mitten under täcket:))

Godnatt!



Jag är bortskämd ibland...

Asså tusan vilken bra katt jag fick!! Så ligger man här i sängen helt utslagen och utmattad och vad händer. Jo fluffan tycker att jag behöver en massage!! JA TACK! Mitt lilla hjärta asså.. :) Här behöver man inte gå på spa inte! Har en alldeles egen massör hemma!



Men nu ska jag faktiskt resa mig härifrån och gå till tvätten! hajhaj
Blev hiskligt många inlägg idag!!!


Efter...

Japp... jag har huvudvärk också..!



Tröstar mig med min fis hennes varma fluff hjälper mot nästan allt! Så nu blev jag tvungen att sitta lite till vid datorn.. skulle egentligen tvätta nu... så syyyynd.. :)


Pax my new buddy

Detta inlägget skrevs ju såklart inna föregående.. ja så lyckligt ovetande jag var då...

JAG HATAR MIG SJÄLV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså förihelvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HUR JÄVLA SVÅRT SKA DE VA Å SÄTTA IHOP IKEAS GREJER!?
Nä de är verkligen jättebasic jag vet. MEN jag lyckas FAN ALLTID göra nåt fel ändå. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH
Har precis stått å bankat ihop två metalldelar ashårt och de lät som fan i hela huset, ni kan säkert tänka er när man hamrar ihop metallbitar!?
Så blev de FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL. Jag satte den åt FEL håll. Å de är själva ramen till allt så inga lådor kommer fästa åååååååååååååååååååååååååååååååååååh SKJUT MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Får ju bli ikea igen då.....................faaaaaaaaaaaaan

Spending my time...

Ibland har jag bara liiiite för mkt tid för mig själv. Nej igentligen inte. Har full rulle hela tiden men kände för att göra nåt annat haha och de ena ledde till de andra. Hörde låten på jobb och Patrik är ju i Tyskland denna veckan så tyckte jag det var en rolig/gullig hälsning till honom ;)

Kan knappt fatta att jag publiserar denna här! Ursäkta men den är mega töntig ;)

Förövrig är jag sååå glad att det är fredag! Känns behövligt! Nu ska jag ta en efterlängtad tupplur sen skrivs vi imorgon eller nåt! Godnatt


wiiii

Vad kul att höding vann nykomlingpriset!! :) Å att pappa fick gå på gala! De vill jag me...

Garderobstitt

Nu har jag börjat "slänga" in grejer i garderoben.. Ja mest för att få undan de från golvet och från våra tvättkassar. Dock inser jag nu att allt inte kommer få plats! NOOOOO!!! Men jag får helt enkelt stuva om och ta lite plats i byrån. Det kan ju vara för att alla mina sommarklänningar och linnen och bikinisar trängs med alla tjocka tröjor också.. jajaja.. men snart är de vår och då kommer vintersakerna åka ut, jag lovar :)
Så nu är de fortfarande lite stökigt i den. Sen som vanligt får man inte ha sina egna saker ifred länge innan fröken fluffig ska ta beslag på de..



RSS 2.0