Ett smakprov

Har testat kameran lite men solen hann gå ner innan jag kom ut och skulleta de ordentligt fina bilderna men här är iaf lite testbilder! Tack igen! JAG ÄLSKAR DEN!!!!


HUR GLAD??

Måste bara snabbt säga hur glad jag är för min nya system digital kamera som jag fått i present av mina snuttiga favorit föräldrar!!!!!! UNDERBART! Snart läst igenom hela manualboken också!

MIN FÖDELSEDAG!





De som ej såg så bra så är detta klockan! Mer shiny å lyxig irl!

Tack för alla grattis och sånger och presenter! Har också blivit varnad av att jag snart är 30 och då kommer få 30-års kris! Haha men skit i de nu:) Ända som saknas med dagen är en tårta men klockan är bara 10 så de är nog inte omöjligt:)


Cykelhjälmdag

woohoo
Idag är de ferre på Pappis jobb! Ska bli kul:)

Har man ingen koll eller tllgång till bländare på sin kamera får man fuska sig till de..
haha ser rätt mongo ut nu



ps.. IMORGON...
..ÄR INGEN VANLIG DAG!!


Bårre


JAAA!


åååh såg percis att marabou har en ny vinterchiklad! VIT!! MÅSTE PROVAS! Har någon hunnit?


Lilleputt stad

Lilleputt                                                                  Orginal
 

hmm kanske itne syns sååå tydligt... får hitta bättre bild.

KOM NU


hej på er


Sofia

Jadu ibland när man inte vet vad man ska göra kan man alltid leka med lite bilder på sofia! :)
PS. TACK igår Frida för en jättetrevlig dag!!


Söt unge



En fråga



Ja detta kan säkert låta jätte konstigit att jag frågar MEN vi är lite oense här hemma. Kan frukt vara onyttigt? Jag förstår ju att det kan anses som det om man nu BARA skulle leva på frukt. Men annars? Att det ska vara så mkt fruktsocker, och att fruktsocker fortfarande är socker? Jag vill ju gärna tro att det är nyttigt iaf men har inget som direkt stärker det förutom vissa vitaminer då. Enligt min nisse så ska "röda" frukter vara bra, säkert andra också som han inte vet men äpplen och päron är "onödiga" frukter. :) VAD SÄGER NI?? (Det är förresten min fruktsallad från idag ovan plus en mango som ej kom med i bild)


Muppar i Spanien




Minns ni?


MÅSTE UT och ta nya kort! Nu har jag suttit och rotat bland gamla igen. hmmm...mina nästa offer får bli.. FRIDA&ADAM! hähähä höhö

Jag saknar att pyssla! Får tänka ut en anledning till att få göra de igen :)

Höst






Igår tog jag en sväng och skulle simma för andra gången denna veckan. Knäppte lite filmer på vägen mot simningen som sedan klipptes ihop till en film. Alltså! Jag har inte rört mig på FÖR länge nu. Jag kom till badet och simmade sådär runt 25 min (förr simmade jag minst 45min-1h) och efteråt gick jag in i duschrummet å kände mig helt svag! Jag tänkte jag slappar lite i bastun men det slutade med att jag fick lägga mig raklång och låg å flämtade. (Som tur var jag själv därinne). Klarade endast några minuter och fortsatte in i omklädningsrummen. Där blev jag megaskakig och asdarrig och kunde knappt klä på mig. Jag ville bara därifrån fort och ville inte att nån annan skulle se hur skakig jag var. Varför blir man alltid så? När jag mår dåligt vill jag alltid gömma mig, konstigt. Iallafall så var jag ashungrig samtidigt och började tro att jag kanske behövde socker eller nåt. Jag kastade ett öga i entrén men inget fanns.. Började cykla hem och funderade samtidigt på vad som fanns hemma men nu insåg jag att jag inte skulle klara hela vägen hem. Det var illa!! Jag stannade på första coop å köpte mariekex. Tryckte i mig halva paketet medan jag cyklade hem. Mådde inte bättra. Men hade slutat skaka iaf.

Patrik sa sedan att det nog var en överansträngning. Nu har det verkligen gått upp för mig hur mkt jag måste börja träna igen eller bara röra på mig allmänt! MAJ GAD.

Jag lagade såklart en jättegod middag sen hemma med fläskfile och rotfruktsgratäng!


Xavis runda

Häng med mig och Xavi ut på promenad vettja!
Tidsfördriv på HÖG nivå!


Ännu mer djur


Djuren!


Glada


skenet kan bedra

Akta dig för mamma Adam ;))
Detta är inget ont menat mot dig Frida :) Det var bara så passande bilder att leka med och göra evil :P
Vilken är elakast? Förutom mig då :)


Promenad


Hår


2 favoriter

MINA TVÅ ABSOLUTA FAVORITBÖCKER


I brist på böcker för tillfället (HAR NÅGON NÅT BRA TIPS??) så läser jag om en klassiker.
'Mutant message down under' eller 'Budskap från andra sidan'. Den är SÅ enkel och nyttig att läsa. Så klok och öppnande. Alla borde läsa den här boken för att lära sig att se på världen på ett nytt sätt. Jag tycker att aboriginer är mycket kloka! Boken är ganska kort så en van läsare läser ut den på nån dag! Se.. inte ens jobbigt att läsa den! LÄSLÄSLÄS!

                   

 

Min andra favorit som nästan är nummer 1 är 'Rensa i röran med feng shui'. HÄR snackar vi nyttig bok. Den ändrar hela ens liv, till det bättre! Den befriar en från alla materiella saker (liksom boken ovan också gör) men inte så att man inte ska äga någonting utan att man ska BARA ha saker som ger ifrån sig positiv energi. Saker som man tycker om ska man ha omkring sig och absolut inte saker man fått som man inte egentligen tycker om eller saker man alltid haft och inte klarar av att slänga. BORT MED DET! Skänk bort det till någon som faktistk vill ha det! Och sist men inte minst. Rensa! Sortera gör det prydligt och TYCK OM allt du tittar på i ditt hem! Det är verkligen befriande och skapar jättemkt energi omkring dig. Tittar du på skräp blir det jobbigt.. tittar du istället på en snyggt sorterad byrolåda eller garderob... visst känner du energin spudla bara jag skriver det :)

 

 


Ny favorit?

Jag tycker att jag börjar se ett mönster här...





idag..

                                                         
Japp så sant så..
Trots en obehaglig natt med 2 sjuka djur ..(vad har de fått i sig??) så var det en myspysig morgon. Gjorde frulle med de sista av Tattes underbart goda bröd och tände ljus till frukostbordet. Älskar ljus, det blir alltid så mysigt på nått sätt. Gick en lite extralång runda med Xavi innan frullen för det var så krispig luft ute och spår av frost som gjorde det så lungt och fridfullt och skönt ute.

Dagen följdes av ett oväntat samtal.. Ska på ytterligare en intervju, vilket jag är mycket glad över! Detta är ett jobb jag mycket hellre vill ha än det förra. Jag har ännu inte fått besked om det än.

När det börjar hända mer saker i ens kalender får jag alltid mer kraft att ta tag i ännu fler saker än när dagarna är helt tomma utan krav, då blir jag ist en lat soffpotatis. Varför är det egentligen så? Idag tänkte jag förbereda lite för torsdag då P fyller år och lämna tillbaka ett par skor. Fy fan vad jag ska ha problem med att hitta rätt höstskor då. Snart är det ju inte lönt längre! :) Funderar även på att gå å simma! Fan vad skönt de hade varit!
Vi får se.. ikväll är det Spanish & fotboll också.

Är så sugen på turkmat.... MY!? EMRE!? :P Hoppas det nu går bra de här! :)

 

 

 

 


ups

Förlåt IGEN Frida!
Men jag blir aldrig nöjd med min medan jag diggar din.. såååå :)

Så här gör jag :)




Jobbar såklart med lager, skuggor och ljus också!


Inte så pjåkig va?

För att vara min FÖRSTA "handritade" bild i photoshop! Allt är självgjort utom vingarna och skogen i bakgrunden. Vad tycks? :)  Dock ej helt klar.. titta inte på tex händerna ;)

    

intervju

check på första intervjun!
Den gick sådär.. Fett jobbig var den. hård som fan. Skulle bland annat lösa 3 case medan jag skulle berätta hur jag tänkte.. jeesus! Aja.. 6 st kallade sen får vi se om man går vidare.. isf blir det en ny inervju.


ny bild


Gjorde en ny bild med hjälp av dessa & såklart penslar, lager & ljsueffekter i PS.
Resultatet:


Ett kort säger mer..



Ändå skriver jag också ;)
SPONTANT GALET!
Jaa.. jag hade frissantid igår för mitt hår var dassigare än dassigast!!! Vaknade på morgonen och ahde drömt att jag ahde meag utväxt(vilket jag hade) men att den avr asfin brunt koppar aktigt. Jag sa de till P som gillade eftersom ahn tyckte om när jag ahde brunt. Jag blev sugen men tänkte att nää detta kan jag INTE bestämma idag, de får bli nästa frisstid. Men när jag satt och väntade på att gå till frissan googlade jag massa bilder och jeeees vad sugen jag blev. Tänkte dock hela tiden att jag tycker de är snyggare om man har lite bränna till... Men sen kändes de ju jätte trist att bara gå tillbaka å göra utväxt. Dessutom känner jag mig lite trött på håret dessutom.. Jag tänkte helt enkelt what the hell och så körde jag på de. De är trots allt bara hår och färgning känner jag mig inte ALLS lika skraj över som att klippa av håret! När jag tittade efter bilder såg jag en jättefin frisyr i brun som var betydligt kortare.. hmmm till våren kasnke :)

Så var det med det...


see ya



before:

härligt nyvaken med gårdagens sminkrester;)

     



skog 2

 

tog en promenad ut i skogen... :)


dröm-skog

Klassisk musik + photoshop = Inspiration&mys


röv

vafan.
Nu börjar jag nå punkten då det börjar krypa i mig..
Jag behöver sysselsättning!
Har dock varit bättre på att sysselsätta mig själv med saker tillskillnad från i förrgår. Eller rättare sagt så började jag sätta ordentlig fart igår kväll. Storstädade, lagade mat, flytta grejer från p's gamla place och jadu..
Idag har det fortsatt.. har bokat klipptid, beställt mat till isa, fick ett megaryck och ringde till coopet jag jobbat på här i malmö och hörde om dom hade extra tider. De skulle höra av sig om en lucka dök upp. Just som man är som effektivast får jag höra att jag inte gått vidare med jobbet... faaaaeeen..

Det stod mellan mig och en snubbe. Jag visste detta sedan innan och han hade jobbat redan som det så han var först kallad till intervju. Skulle han inte passa skulle dom gå vidare med mig, såklart hade han en skitbra intervju. Happ... hur ska man få tag på denna jobberfarneheten om man aldrig får jobba då?

Aja.. nu känner jag bara att jag SKA ha... så nu jävlar är det krig!

Bakade förresten kanelbullar med hjälp av isa som dock mest åt smör.. menmen tanken som räknas. 
ursäktar mongobilden på mig..
  

Senare när jag skulle räja och ta disken såg jag dehär...
 

 


RSS 2.0