Nalkas valborg

Vakna, upp, ut, springa/cykla/fota, handla, flytthjälpa, handla igen, och nu städaaaaaaaaaaa
puuuh och klockan är bara 13! De kallar jag bra!

Nalkas valborg


Nya bettan (gamla blev stulen) (IGEN)


Vi får bål.. de får inte ni hihihaha..


hejhopp


och jaa :) tur itne så många var vakna hehe



Rosa ute!

Så fint å mysigt ute nu. Detta måste vara finaste månaden?? Kanske hösten också då men denna är liiite bättre:))) Vi har ett baota-stort körsbärsträd precis utanför vår port som man ser varej gång man kommer ut/ska in. Man blir så glad! (fast det syns inte riktigt hur stort det är här)

Tog lite kort utanför huset när jag rastade fis.
Nu fick bilderna bli 4-kantiga igen ;)



Påsken

Så skönt väder!!!
Man glömmer alltid påsken känns det som.. men den är riktigt mysig! 
Nu sa pappa å tatte att det var sista året jag får påskägg :( nu får jag va utan till jag får barn och då är det barnet som får! haha stackars mig då. Men det är väl lite i sin ordning kasnke.. kasnke eventuellt nååååågra år försent haha. Ähh varför ska man va så vuxen för?



 
Passat på att göra den årliga stortvättningen av bilen. Både invändigt och utvändigt.. de tog nog 3 timmar minst! Välbehövligt!



Se så skinande ren den blev! Å vad fin P är i pappas tröja hehe.. den brukar va "min" när vi är i bårre:)


och idag.. glassande på balkongen lite. Grannarna S&C kämpar nedanför hehe. Igår köpte vi en ny matta.. har ju itne haft nån på jättelänge och jag har itne gillat det. Nu är jag så nöjd såååå nöjd! Den blev jättebra!

Sen såklart en tur till GBG hälsa på folk och fika på stan & Johannas 30 års suprise fest!
Nice påsk helt enkelt


im BACK

Idag är man ledig men här kan man inte sova inte.. så slänger upp lite kort jag inte hunnit med. :)
Efter ett intensivt men skitkul besök på mallis med jobb!

Lämnade gråa Sverige..


Fick awesome snygga hattar

Kom fram coch hade lite konferens!


Njöt av poolen!


och stranden..




Kvällsbilderna låter vi nog vara :)

Idag är det Earth Day såg jag... vad gör man då?


Todiloo

Nu åker jag SNART! Kan knappt fatta de. Är långtifrån färdig packad plus ska duscha håret m.m å redanstendöd. Borde gå å lägge mig för ska ta tåget redan 6 imorron bitti! Shajseeee... :)

Hoppas bara jag inte glömmer nåt nu.. då blir de illa!



ps. 1) Börjat dricka en kopp kaffe igen på morgonen efter att jag höll på att soman en hel vecka då jag gick kaffelös.. näni.. en kopp får man iaf dricka! Ibland fler också :) trötta dagar dvs

ps 2) Brun utan solen... funkar bra men man får FINNAR! Har använt den bara 2 ggr men p klarar den mer än mig. Så nu var man total blek igen :)

Fisa fattar att jag ska iväg för hon klamrar sig fast vid mig varje sekund hon får tillfälle till.. min lilla snutt. <3




Ljus värme sunshine HÄPPYY

Man får så mkt energi och blir så glad när de är sånt här fint väder ute! De får gärna fortsätta bli varamre!
Nedräkningen till mallis är självklart igång! 3 dagar kvar!

Långprommis med smoothie, pippi och älskling efter jobb. Japp de suddiga ni ser i bilden är Xavi. :)





Förresten.. Vill ni se lite balkongblommor? Klart ni vill så här kommer dom ;) Kanske inte världsbäst eller DÖ-fina men dom muntar väl upp lite?




Buse-Isa

Promenerade med Is idag. Hon var duktigt och höll sig intill mig men fick lite utfall då å då. Till exempel sprang hon full galopp fram till en tjej som var ute och gick med sin jack russel aktiga hund. DEN skulle hon leka med!!!! Hon är helt galen!

Isa ute å går och jag med kameran bakom :)


Brunch mums



Hängde dom på insidan för säkerhetrskull. :) GOD vad skönt de är i solen! Ska snart iväg och äta brunch mums! Hoppas det är uteservering!! Ni ser ju mitt bleka fejs.. neeeed some sun! :)



Balkongurnor

Igår blev det lite balkong-fix. Börjar ju bli väder till att sitta där nu! Vet inte om jag gjort rätt de får Tatti avgöra :) De var icke helt lätt men kul. Nu ha rjag ännu mer planer för balkongen.. detta var ju bara en mjukstart ;)



Hänger de som de ska, eller hänger de snett?

 


Idag blir fixa-dag

Woo mitt förra inlägg funkade verkligen för att peppa mig själv! Nu händer de grejer! Har organiserat upp alla sladdar (å de va inte LITE) och röjt. Har lite kvar som snart ska gås igenom också.

Förresten ser jag nu när solen lyser in att fönserna är riiiigtigt smutisga.. bara till att rengöra..!

Nedan lördagens frulle.. hmm bilderna blev icke som jag tänkt mig. Gröt med banan bär och massa shiet:) De var faktiskt riktigt gott med jordgubbar på också.






Satsar på DONE

näää nu är jag trött på att hemmet aldrig blir klart här... har fan fixat å grejat på jobb och det gick galant bara man gjorde det. Inget velande å utdragande. Nu är detta mitt motto för mitt hem!

Här e INTE fint å sladdar å SKIT överallt.. i HATE it... Nu får de räcka!


Work

Haha neeeej My jag har inte köpt en ny kanindräkt!! Fyfaaaan vad jag vill se rödluvan & vargen igen!! "...och den stora stygga vargen" hörs i bandspelaren och in på scen kommer Veronica i en alldeles för LITEN vit kanindräkt sparad från nån maskerad i lågstadiet. hahaha skrattar bara jag tänker på det! Och rödluvan = My med en rödblommig lampskärm på huvudet! BÄST!

Men jag ska visa vad som var i paketet. Men visar när jag har de på mig!



Idag gick jag loss med mobilkameran på jobb. Fondväggen är uppe! Mkt fräshare! Vad tycks?? 

*uppdatering*
Ja asså de är svårt att få heeelt rätt färg på väggen på bild! Den är mild och inte starkt irriterande:) mer lilablå.. alltså indigo! Liksom på bilden jag la upp för ett tag sen! Ville bara säga det! Förut var två väggar svagt svagt laxrosa och de andra två svagt gulskitiga! De är såklart vita nu!

Före - Efter, eller tvärtom då:)



Mitt skrivbord! STÄDAT!!!!


Mitt skrivbord pre-städning.. not OK


Detalj ;) & skrivbord nr 2. Akta den moderna telefonen hihi ;D Ska nog pimpa detta bordet lite. Ny sån sak att ha papper i iaf!


Snart solsken!!

Om exakt EN vecka är jag HÄR!!! Underbara soliga 4+ stjärniga Mallorca!!
Ska bli sååå skönt med lite sol. Men så svårt med avd ma nsak ha med sig.. de är ju fortfarande kyligt på morgnarna där men nu går de iaf upp till 26 på dagarna.. de höjs varje dag men får gärna höjas lite till innan vi kommer! :D










Fis bestämmer!

De är sällan man ser dessa två utan varandra. Så fort vi kommer hem ska fis ligga i P's knä (efter dom busat såklart!) och han får snällt lyda :)


Bilder från 2006

Hehe dessa bilder hittade pappa och skickade till mig. Här ser ni väskan som det tillslut blev innan jag åkte till Australien. :) Alltså inte bagerna som jag drömde (mardrömmar?) om :P
Packade den tokfull och som de flesta vet dröjde de nån vecka sen skickade vi hem 90 % med båtpost haha.



Sofia och My som var hemma hos mig och skulle säga hejdå innan avfärd. Passade också på att låna resterande plagg jag lämnat kvar hemma ;D



Och bara visar upp allmänna saker som de hittat omkring sig?? :)


och ena saken ledde till en annan ;))



Minns ni att jag satt på stolen och trädda på ryggsäcken (den stora) för att sedan inte lyckas resa mig upp!!! Herrejösses!


Världens sötaste lilla paket

Igår låg en supersöt överaskning till mig på hallmattan när jag kom hem. Jag har nämligen beställt en liten sak från ett ställe som heter youtopia, kan visa senare.



Men herregud vad sött paketet var. Det var överaskning efter överaskning :) Så gulligt.
Först själva paketet var fint pyntad med en liten sticker, bara de var ju sött. Sen öppnar man och ser att paketet är INSLAGET :) Så öppnar man igen och då har man fått en liten extra present i form av en liten kanin på ett gummiband tillsammans med ett kort och allt är såklart handskrivet. Kortet och kaninen måste kostat nästan lite mkt som de jag beställde ju ;P



        

Undertiden jag öppnade allt tänkte jag att det spelar ingen roll om innehållet passar eller ej jag älskar det redan!  Så de har ju klart en vinnande strategi ;)
Här bor min söta kanin nu!



10 februari 06

Detta hittade jag precis av en slump på ett jääättegammalt minneskort. Hur kul!?!? :D Lägger upp det precis så som det var skrivet i ett word dokument :)

Detta var ju enbart skrivet till mig själv efter att änglakortet sagt de till mig så stavfel m.m gav jag blanka f-n i ;)

10 februari 06


 
så nu sitter jag här och tännker skriva ner mina tankar äntligen. Det var mina änglakort som sa att jag skulle göra de så jag tänkte att de kasnke var dags att ta deras råd. Det skulle nämligen hjälpa mig att få ro om nätterna och sortera tankarna lite vilket de alltid brukar göra så jag kör väl på.


 Nu är det bara några få dagar kvar tills jag och linda ska iväg till australien. Det känns helt sjukt. Jag kan inte rikktigt förklara hur jag känner faktiskt.. stressad över väska atar jag. Jag drömde inatt att jag fick ta dom bagerna som vi hade hemma iaf så de kasnke lbir de. Annars är det fortfarande asaker kvar att ifxa. Jag har vaccinerat mig men inte fixat försäkrning. Och idag tänkter jag lägga fram vad jag sak ha med mig de är npg bäst att få de gjort nu så snabbt som möjligt så pappa kan se hur mkt som ska vara med och vi kan skaffa en väska.


 
Igår var jag i stan med anna och luncha och fikade. Vi tittade i lite affärer också å jag fick en änglakortlek av henne. Hon berättade saker om mamma som hon hört av mormor som visade precis de jag tänkte. De är så svårt att färstå varandra p åså långt avstånd och de blir alltid missförstånd. Jag hoppas bara att de går bra att vi kommer dit och sover där dom första nätterna utan att jag verkar ohövlig å sånt.


 
Känner en oro i kroppen som jag alltid gr när jag ska dit men samtidignt längtar jag. Men inte så pass mycket endå. Känner mer att jag tar de lugnt så länge jag vet ju att den dagen kommer snart endå.


 
Igår förde vi ut anden ur huset.. eller jag hoppas de iaf. Natta sover fortfarande de är väl hon som får säga om de gick eller ej. Ska bli spännande. Nu ska jag nog ut å gå en runda eller köra ett band jag vet itne..


 
Ikväll sak vi boxwla med familjen och viva jag tänkte fråga soffan också de hade varit kul om hon med var med. Och imorgon sak jag till middag hos my.. de verkar som vi ska ut men har dom iten tänkt på att jag innte kan lägga massa oengar? Jaja vi får väl se hur de blir med de. Natta skulle nog också ut så då kan vi ju iaf åka hem tillsammans. Jag smtåe ringa till sofia sen och prata med tatte å natta om hur viu ska käka innan.


 
De får no gbli ett band iaf de är så kallt å ruggigt ute nu. Jag hoppas bara jag kan hålla disciplinen. Hörs sen igen.


Hoppsan =)

Efter att Frida ställt en del frågor såg jag att hon ahde helt rätt. Texten var väldigt osammanhängande.
Sähär menar jag...

Bilden med den indigofärgade väggen är FÄRGEN vi vill ha som fondvägg. Alltså är bilden inte från vårt kontor. Hade det varit det hade jag verkligen inte klagat ;)


En dag på kontoret ;)

Idag blev förresten 2 väggar målade med vitt, imorgon kommer det att målas igen och även den 3e sen på onsdag kommer fonden upp hihihi. Har tagit lite pics idag med mobilen men glömde sladden på jobbet tyvärr. Kanske tur för där är väääldigt rörigt just nu ;)


I mitt skafferi

Härifrån plockar vi några av alla ingridienser till våra frukostar/mellanmål. Roligare när mar kan mixa lite som man vill. :)



Brukar ha 2 olika frukostar vi varierar mellan. Såklart lite olika från gång till gång men vanligast är:

1) Fil med hackade bananer, frysta skivade jordgubbar och blåbär som blivit upphettade lite
    Müsli, pumpafrön, solroskärnor, gojibär & krossade linfrön
    Till detta äts det någon rostad macka och kaffe/te & juice


2) Fiber havregrynsgröt, frysta blåbär på som blir varma & skivad banan
    Samma som förra ovanpå de och ibland även kanel och äpplemos tillsammans med mjölk då såklart. 

Vääääääldigt gott är det!! 
   
Se tidigare inlägg för att se hur det kan se ut :)

Soffpotatisar :)

Har ni sett vilka soffpotatisar?? Ser rätt härligt ut. Men antar att de förtjänar att ta de lite lugnt nu när den ena precis konkat ner en svintung soffa för trappen och den andra varit med om en traumatisk instängning i sovrummet under tiden ;D Ni får själva gissa vem som är vem.



Ena soffan är såld nu iaf! Såklart är dom snabbast som bara ska ha den ena och de adnra som ville ha båda missa sin chans.. men den ensamma lilla 2-sitsaren säljs säkert snart också får vi hoppas.




Mmmm Bounty

Känner mig väldigt vårbloggig nu och uppdaterar ofta :)
Men nu böjar de snart likna en "mat" blogg eller nåt likande snart hehe...



Men gud vad gott! Jag hade helt glömt att du (sofia) jobbade med massa teer och grejer:) Jag tar gärna emot!!! Oc hkan ta lite sånnadär knaster-choklad i samma veva ;))

 


 


T e a t i m e

Sitter och väntar på att folket som ska se soffan. Snart kommer de krocka rejält här känner jag. ojoj :)
Underhåller oss med lite tea time sålänge. Patrik har slutat dricka sina 6 koppar kaffe om dagen och dricker nu te ist så vi har 100 olika tesorter hemma nu :))



Favvisarna just nu för båda är jeasmin-te, annars dricker han kokos och jag rabarber-vanilj :)

 

 

 

 


Helg lyx

Tattes underbara bröd och lite gott på eftersom det är helg. Det ska va gott att leva. :)
Nu till nåt mindre kul.. städa toa och röja!


Oväntat sms..

Godmorgon!
Kom ut i v-rummet nyss och såg att två filurer messat mig mellan 2-3 inatt! Vadan detta undrar jag :) Ska bli intressant att höra vad de hade för fuffens för sig ;)


Idag blir det visning av sofforna för fulla muggar. Nu blev jag orolig att jag satte ut dom för lågt. Awell.. bättre dom blir sålda ju.

 


Rastning

Vi var ute och rastade oss innan idag :) Härligt väder! Nu ska vi ut för femtielfte gången idag.. någon har cravings för lösgodis.. JAG! :D







Lördags häng

De e lördag.. man FÅR mysa extra mkt i soffan då.


Har ändå hunnit med en tvätt, klätt sofforna och gjort redo för försäljning. Hoppas bara telefonen börjar ringa snart. :)

Sitter och hör hur de smäller utanför fönsterna här ... tror de går bra hos carro å sebbe ;) Nu är väggen mellan v-rum och kök riven iaf! Spanade in en snabbis förut. Nu, dags för lite ärenden.

Renoveringsdax

Godmorgon!
Precis ätit vår typiska lördagsfrukost som består av 4 frallor var med massa goda pålägg. Är lika proppmätt nu som man alltid blir efter. :) Men de är det värt!

Var precis en runda med tvätt också och helt plötsligt hörde vi ett skriiiik från vår balkong.. hmm.. jupp då stod isa där och hade fått syn på oss på andra sidan gatan. Inte så diskret katt :)



Kikade in hos våra nya grannar som fick nycklar igår till lyan :) Nu är det full rulle där med rivning och renovering, ska bli kul att se slutresultatet! Har tagit lite kort för att köra en före efter sen, can't wait!! :)
Smyger upp en liten pre-bild från igår sälänge, får hoppas de e OK ;)


Middag!

Från igår. Det blev grönsakslasagne mumsi! Hoppas ni inte blir alltför lurade idag! ;) Jag kommer säkert bli som vanligt.

RSS 2.0