GOTT NYTT ÅR MMXI

HÄLSAR
The Dark Passanger, Grisen, Älsklingen & Fisan!!


Kundvagnstjuven deluxe!



Asså jag kan knappt fatta. Igår på Maxi skulle vi handla nyårsmat och lite annat. Jag tyckte det var dags att använda de stora kundvagnarna för annars brukar vi ta två sådana man drar efter sig. Tror ni jag kan hålla reda på den? NÄ! Två asså TVÅ gånger går jag iväg med andras! Å inte lite heller utan jag drar iprincip den ifrån en herre och den andra hänger jag mig på å rullar iväg. Patrik höll på att skämmas ihjäl haha. Nä jag ska nog hålla mig till de där vanliga små.

Nu e patrik ute å går med Xavi och Vintra (en båtsman-hund) ska bli spännande och se hur detta går:)

Nu e de ju snart nyår. Satt och pratade om tidigare nyårsaftonar och kom ju bara att tänka på 99-2000. En klassiker:) Minns ni?? För er som ej var med ingick det bland annat pipino, hönökaka, filmande, tom fransson, pommac champis vid 12-slaget av päronen för att sedan bli flera flak öl vid 3-tiden när päronen inte var lika ordentliga ;)


No more 2010! Snart 2011 wiiie :)

Hoppas ni har det bra som bor härute i vildmarken! ;)
och ni andra med såklart! :)

Patti snackar massa om nyårslöfte.. gaah ska man ha sånna? Jag har aldrig haft men ska nog försöka komma på nåt åt mig själv för detta året. Har ni sånna?

Jag ser att jag har en liten trogen skara som läser. Men har ej hört nåt på länge nu? Vad gillar ni för inlägg här egentligen?

More Me

Så nu var 3e flarran på kylning och all mat inhandlad. Känner mig rikgit laddad för imorgon men hemmet ligger feteback. Men jag hoppas på att få eld i baken imorgon. Man brukar ju jobba bäst under tidspress eller hur? :)
Vi blir 5 pers här plus 2 hundar och en katt, vilket känns helt lagom! :))
ps. gillar verkligen färgnyanserna i bilderna.


Idag har jag haft fotosession med mig själv:)

Vad tycker ni om resultatet? Jag fullkomligt ÄLSKAR sättet jag kom på att redigera korten på nu!!! Kommer mer när jag redigerat klart! Klart man känner sig lite geekig när man fottar sig själv men what the hell... :)
Ville komma igång så jag slängde på mig en tröja utanför pyjamas t-shirten och drog på lita mascara och håret fick va som de va haha. orkade inte :)
Är rikgit sugen på att fotta någon annan nu för jeesus att ta på sig själv. Stativ + fjärr i all ära. Men hålla reflexskärm och pricka rätt med skärpan e fan inte lätt. Hade min hjälpredarekatt men hon började tugga på allt jag höll på med hela tiden.. Kunde tagit hjälp av patti men jag trivs bäst i min ensamhet när jag ska bli fottad ;)


hjälpredaren som tuggar på allt!!!

Lite underhållning på min & pappas bekostnad ;)

Ja den här är man kanske inte alltför nöjd med. Men sen gjorde jag den megasnabbt och la inga timmar som jag gjort på vissa andra. Detta var mer en 5 minutare. MEN det bjuder jag på. =))


Another winterday med T

Xavi frös något.
Ojoj nu är det snart dags för NYÅR! Chamapgnen är på kylning. Har samlat på mig 3 flarror! 2 som jag fick på födelsedagen och en från jubb. haha men lugn jag ska inte dricka allt själv :)


hmmmmz

På datenight UMGÅS man!! PIK


Dexter

"To be a star, you must shine your own light, follow your own path, and don't worry about the darkness, for that is when the stars shine brightest"


På tal om darkness. Ser någon Dexter??? BÄSTA serien på länge! Vi har fastnat totalt och på endast några få veckor är vi nu inne på 5e sesången!! Jag vill inte att det ska sluta. De som ser serien förstår också hur stört de låter när man ska förklara vad den handlar om :DD

För er som då sett Dexter så känner ni nog igen "the dark passanger". Det är Xavis nya nickname, passar han perfe ;)


Tattepyssel, nintendomusik och allmänt slappande

När man sitter på jobb och tittar ut genom rutan vill man bara ut ut ut! Man får så mycket idder på ALLT man kan göra ist för att sitta och jobba men när man väl kommer hem.. Tror ni man kan lämna den mysiga varma soffan med sina snuffiga djur och pojkvän? Fanken asså.. Man har de för gött hemma :)

Asså förstår ni att IDAG!!!!!!! kom plogen på vår väg. JA! Vår väg var nog den sämsta i hela stan vid detta laget. Har dom kört vilse varje gång eller är de nån slags mobbning??? THANK GOD. Nu slipper man kanske putta ut bilen ur gatan varje morgon!!!!!

Jag laddade hem en lista från sharemyplaylists.com som skulle vara mysmusik. hahaha de är nintendo deluxe! Men man kan itne stänga av den ist blir man helt speedad:)

Nedan följer några bilder på Tatti. Hon e så gullig som alltid ställer upp på kort fast jag vet att hon hatar det ;)
Man ser i hela kroppsrörelsen och blicken att ..jaääsch jag gör en liten vift samtidigt som jag står å hojtar att hon ska vinka! hihi :)))




Inte helt normala kanske

Idag fick jag min fjärris till kameran! Wiiiieee så kul man kan ha å detta är bara början!
Blev så excited att jag var tvungen att gå hem redan halv 2!!! ÖÖÖH på att jobba mellandagarna! Ska alltid va lediga dom framöver har jag bestämt!

Hej hej kameran!


Looookiloook no hands!!


Obligatoriska Fis-bilden


en annan mycket bra bild







JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Nu har vi GARAGE!!!!!! FATTAR NI??? Även om detta cpiga vädret snart säkert är över så slipper man att tänka på var man ska stå. Man kan åka iväg närsomhelst och inte behöva tänkte d evanliga, om vi sticker nu får vi kasnke ingen plats eller får vi stå jättelångt borta. Nu står vi bara några meter från oss ALLTID! AAAAAH trodde knappast jag skulle bli såhär glad men aaaaaaaaaaah de är så cp skönt! Inget mer puttande (förhoppningsvis). Vi fick putta ut den ut parkeringsplatsen nu när vi skulle parkera om den i garaget. Haha. Ska nog ändå hjälpa till att skotta ut lite parkeringsplatser till de andra stackarna här.

Och jag glömde ju säga att vi har haft de rigkit cp mysigt under julhelgen i bårslöv! TACK för allt!!!! Isa & Xavi hälsar också och båda ligger och slappar rätt mkt nu när de är hemma igen hehe:)

OCH tack för moccamastern! Den kokar i ett här hemma nu (no joke)

mmm ljuva Bårslövs kväll

Hemma igen då i Malmö. Vi kom hem trots snöovädret som kom IGEN. Det gick inte att se vägen emellanåt men annars var det inga problem. Men herregud. När man kommer in i malmö är det som att komma till sydpolen! Här är trippelt så mkt snö (upplevs det iaf). Stora berg med högar överallt och helt vitt på gatorna. Gatan utanför oss ska vi iten ens tala om. När och om man lyckas parkera kan man abra hoppa ut genom ena dörren för det är så höga vallar att dörren mot trottoaren ej går att öppna. Vi har fått lappar på våra dörrar att ikväll ska vi ut å skotta gatan för det är KAOS. Som i morse skulle vi iväg och handla frukost tror ni det gick bra? Vi körde fast 4 gånger! Både jag å patrik fick turas om om att putta iväg oss. Oc hsom vanligt ser man folk som skottar ut sina bilar och står å puttar längst vägarna. Ja de var ett jävla tjat på mig men jag tycker de är sååå sjuuukt:)

Men i pricis rättan tid fic kvi höra att det finns garageplatser lediga. VI SKA HA!! Så nu väntar vi bara på att få en. FYYY FAAAAN VAD UNDERBAAAART i så fall!


Merry X-mas!!!

God jul från min stuga till er stuga! :) Hoppas ni alla haft en wonderful jul!
ps. Ser nu make-overn som skett hos pappa&tatte? Nytt matbord(som isa blev förälskad i till tattes och pappas förtvivlan) , dukning, tavla m.m och lite redecorating. Har fler bilder som kankse dyker upp senare. Mycket fint blev det iaf!! Märks att dom jobbat hårt. :)


dan före doppare...

Vi körde upp till Helsingborg igårkväll och fick färmed ta ledigt idag för att slippa ovädret! Idag är jag glad att vi gjorde det!! Nu är det bara att njuta och pyssla om sina klappar så allt e klart till imorgon! GOD JUL

bårre finally

ja nu var de längesen och jag längtar ut till lannet! De lär ju va lite vitare än på dessa bilder men inte mindre mysigt för det. På tal om vitt. Mellan 2-3 dm snö inatt! VAD HÄNDE!?!?



Tabbe IGEN

Asså vad är det med mig och mina tabbar! Sånt bara jag kan lyckas med!!! Låt mig berätta...

Jag är ute och går med hunden. Kommer hem och går in genom dörren. Ser Isa och ropar Fiiiiiis. Patrik ligger i sängen brevid hallen och börjar också ropa Fis. Vi kommer in i nåt konstigt fulmani och "tävlar" om vem som kan säga de fulast. På nåt sätt kom de in massa bajs mellan alla fisar. Ja de var väldigt omoget men vad händer då??? Jo jag tar upp mobilen ur fickan för jag har vantar på mig och håller ju på att klä av mig jackan m.m samtidigt som detta "samtalet" pågår. Jag tittar ner på mobilen i min hand. UPPRINGT vem?? JOHAN på konne!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag gör ett huuuuuu! (ni vet chockat ljud) och slänger på luren i panik. Stänger sedan av den i ren fasa! SHIT..

Därför vill jag meddela My att om de kommer upp på jobb så kan du kasnke förklara att vår katt heter ju Isa och kallas för Fis.. därav att vi skrek fis så mkt haha!


Nu har jag slappat hela dagen och det är dags för julstäd.. aaah avrför började jag inte tidigare?? :)
MEN! Jag var iaf på stan med Carolajnen igår och fick handlat ALLA julklappar utom en! Men den sista vet jag vad det ska bli iaf. FAN va skönt! Har pimpat och slagit in paket nu men tejpen tog slut innan jag blev klar.. typiskt:(


Jag å pruttan







tror ni hon gillade snö?????

Snowie^2

Shit vad jag blir 5 år när jag ser så mkt snö ute. Villa abra springa runder i den. Moget or not!


Julen bara närmar sig ännu mer! IDAG msåte jag handla JULKLAPPAR!!!


hahaha var det bara jag som tyckte detta såg roligt ut?

Har gjort en smurf efter ösnekmål

Min första julklapp & lussebullar

I helgen köpte jag som sagt min första julklapp. Den som brukar vara svårast men eftersom jag la all min kraft på denna iår är jag ju ljusår back med alla andra!! Jag håller fortfarande på att klura... får bli till helgen man gör de sista (hoppas jag)!! För annars blir de jävligt tajt.

Just nu sitter jag hemma i sängen jag trodde ju verkligen jag skulle iväg å träna nu. Jag är egentlgien laddad men bara tanken på att sticka ut i detta vädret är de som får mig att avböja. Mina fingrar höll på att förfrysa bara när jag var ute med hunden!! Jag hoppas jag tar tag i mig själv efter detta inlägget dock.

Jobb går framåt, för de som undrar:) Jag fick mitt diplom idag på 3-dagars kursen jag läste i lund, känns alltid bra att ha med sig i sitt CV. Och nu är jag dessutom med i en liten projektgrupp på 5 man där en ny byggnad (snarare 3) ska upp. Jag har fått en hel delbyggnad att ha hand om och allt ritas i revit. KUL!

My.. skicka gärna nån bild som jag kan använda.

Första julklappen! till....... återstår att se!



Bullbak!!


Snäckor  med vanilj! Första gången jag gör sånna här.


Och några vanliga såklart


I ugnen och där var visst jag också.. Ser ut som en mupp också


Medans bullarna är i ugnen.. haha jaa vi ser faktiskt så här slappa ut alltid när vi är hemma:))


och isa är sur för fönstret råkat puttats igen lite så hon inte kommer in, lägg till lite ljud också


FULL POTT på dessa!! fyy fav goda!!


muuuummmms


alavmajcat

cant help it hahahaha


Rätt svar


GRATTIS till ni som gissa rätt! wooohooo! duktigt!! :D



bu!

En crap bil från i höstas med lite redigering då ;)

Idag ska jag försöka köpa min allra första julklapp! Jag får ingen RIKTIGT ordentlig julstämning förrän jag börjar slå in paket! Dååå längtar jag som bara den till jul! Sen är de ju snart lucia så ska slänga ihop lite lussisar också:) så juligt!!

lite bilder jag redigerat till frida :)

      

visst e han söööt??

QUIZ time!

till my: hoppas detta är bättre? Eller vad föredrar du?? :)) smurf.. jag kan alltid försöka :)


VEM KAN SE VAD DÄR STÅR?? rätt svar kommer senare






The light is on but nobody´s home..


promise..



ja en smula fjöntig bild kasnke? :) men visst e bakgrunden i bilden fin!?


The Cat



Förra inlägget avr ej syftat på varken mig eller mitt jobb!! Så no worries!!

Spiral neråt.


The Dog


Går bara inte

Nääee jag har tappat de mer å mer.. de går bara inte. Har snart gömt hela stackars emre bakom löv och det ser ändå inte okej ut.. Men de fick bli såhär. För att vara extra tydlig så inga missförstånd uppstår så är de ju "avataren" jag gömmer.. inte emre.

Sååå till emre, bättre sent än aldrig :)



Yes vi har haft REGN här.... å nu vet ju alla vad de resulterar i. SLASK och BLIXTHALKA! Kul när man sak köra till Lund imorgon....kul..


Vart tog de kalla vita vägen??



Jag har nog itne sagt att jag var på mitt första seriösa julbord med jobb i fredas:) Mkt trevligt och jag blev övermätt i 2 dagar and still counting.. :)


Jul é Kul ;)


mmmmmm så gott!


Julbak till 2a advent!



Resultat följer....!

Värmer mig med en bild



Fullt med snö så man vill bara värma sig med denna bilden!

Jag har verklgen kännt på snöväglag nu! Körde till Lund idag maj gaaad... det stod mer stilla än gick framåt! Känns inte heller bättre att det ligger ltie avkörda bilar här å där på vägen heller.. Men de gick bra tillslut. Kan dra en lång historia om alla mina körningar nästan men är för trött nu. För de som hört historien om rondellen och vindrutetorkaren så påminde det om det. Jag fick köra med vindrutetorkarna på hela vägen iprincip fast rutorna ibland var snus torra så de låter ju skitmkt när de skrapar rutorna... men de är för de är så kassa så har jag de itne på så funkar de ej sen när man behövde dom! Jepp... fick känna på de också en bit på vägen innan jag gav upp å hade de på hela tiden.

Ska inte dit igen förrän nästa tisdag så hoppas väglaget blivit bättre tills dess!!

senakpeak på bilden innan redigering av das mästish fotografish ;) Får ju hoppas ni gillar den senare versionne bättre ju!


RSS 2.0