Tabben



Igår var uppropet, introduktion till master utbildningen och första föreläsningen.
Klassen verkar väl ok so far.. men GUD vilka snillen de verkar vara. Eller kasnke inte snillen men verkligen sånna som måste få något sagt så fort en fråga kommer upp. Folk som älskar att disskutera helt enkelt.. är jag sån? Svar negativt.. =/ Kursen går ju ut på att skriva ett "paper" som ska in en gång i veckan å sen ska vi alla diskkutera vad vi skrivit. Hur ska nu detta gå undrar jag? Jag kommer dessutom att läsa 2 kurser parallellt och den andra har upprop på torsdag, där ska vi OCKSÅ ha samma upplägg tdligen. Så de verkar bvli 2 uppsatser i veckan med två seminarutim. Jeeesus.

Jag kände iaf bara igen ett ansikte och det är en av de flummiga från parallellklassen har jag för mig. Långt slitet blont hår säckiga kläder som kör sin egen grej.. En sån man aldrig pratat med helt enkelt. Behöver absolut inte vara otrevlig för de men kände inte för att börja bonda direkt nu om vi ej snackat på 3 år heller.

Det bästa var helt klart en i klassen som är DANSK! Hon är värst av dom alla ska fråga och kommentera ALLT HELA TIDEN!!! Och de är sån danska som man omöjligt förstår om man heter Veronica! Jag ansträngde mig för att lyssna.. jag testade att inte anstränga mig alls... men nej.. jag KAN INTE förstå! Så de blev lite jobbigt att hänga med ibland när man inte kunde förstå vad frågan varit genom svaret. Inte så man räcker upp å säger asså jag förstår iten vad du säger. Skulle inte förvåna mig ett dugg om jag hamnar i hennes grupp sen när vi ska disskutera.. men då får jag ju säga till. 

Klart första dagen måste bestå av en riktig nötig tabbe också! Den stod jag för. Vi hade paus å jag tänkte köpa kaffe på resaurangen brevid. Går dit och där är stängt. Så jag går tillbaka å pratar lite med p under tiden. Där är en stor glasdörr in till själva byggnaden sen är där en korridor med klassrumm på sidorna. Jag ser hur de är helt tomt å läraren svänger in i en av klassrummen så jag skyndar mgi att öppna dörren. DEN ÄR LÅST! Jag kom inte in! Då var det en timme kvar innan vi slutade. Så jag bröjar banka på dörren men inget händer. Där fanns sånna glas fönster å dörrar på sidorna som vanligtvis är stängda men jag tänkte att jag msåte ju komma in så jag får väl banka på fönstret till kalssrummet (PINSAMT). Så jag springer runt huset, såklart på fel håll eftersom mittlokalsinne suger, så jag vänder springer runt andra sidan å nu e jag sen! Som tur var var där en dörr öppen in till grannsalen och jag kutar in. Dom satt snällt å hade lektion men jag lirkar mig genoim deras bänskar genom salen å ut genom dörren och in i min egen sal där också alla sitter å lyssnar på läraren som skriver på tavlan.. gaaah. TUR jag slapp knacka på rutan iaf! 

Nu ska jag läsa alla hundra tusen artikklar vi har fått på engelska =/ detta blir verkligen en utmaning för mig..

Kan ännu inte känna om denna utbildningen är the shit eller ej... De vi läser nu är väl intressant men upplägget sådär. Nästa termin är jag mer sugen på då vi ska göra en förstudie till ett projekt (dvs planera för ett projekt men inte i verkligenheten driva de) och kursen heter "Projekt- och processledning i hållbar stadsutveckling". Det är faktiskt det vi kommer jobba som när vi gått ut den här utbildningen. Alltså som projektledare eller processledare så de ser jag fram emot.


Mys låt helt enkelt

The Temper Trap – Sweet Disposition

OBS. kräver spoitfy


Dags igen

Så var det dags för den årliga ritualen... Får se om de blir 1 år eller 2 år eller mindre...
Hoppas inte klassen är full av nötter!
Jag har iaf försökt att peppa mig själv genom en fin kalender och block.
Here I come MASTERUTBILDNING i hållbar stadsutveckling!

 


Isas familj

Nu har Isas päron en ny kull ute på blocket. Så sööööta så man DÖR.
Jag såg den av en ren slump när jag letade efter en lägeneht till N. (har förresten mailat till en)

Nedan ser ni Isas mamma & pappa som heter Goani & Ceasar, fina eller hur?:)
 Isa liknar mest sin pappa :)


Titta gärna på deras hemsida för deras kullar är sååå sååå söta. Kasnke ni känner igen någon där? ;)) Isa finns där nu också, är hon inte grymt lik sina syskon fastän dom inte är från samma kull!?


Lördag kväll hemma hos V&P:)

Storstäd sen grekisk hemmalagad middag med nerladdade date night.
En 10-poängare enligt mgi iaf:)

 
lounge ;)
 

 

 

 

 





GRATIS goodiebag!

Bli medlem och välj vilka produkter du vill ha hemskickade!!
The catch för er som undrar... du ska svara på ett formulär om proverna och skicka tillbaka. :)
Titta själva--> Goodiebag


Nu ska jag på mitt allra första jobbcoach möte.
Har ingen aning vad det egentligen innebär men hoppas jag snart får reda på det:)

Bara en sak till... var det nu det var höst ute??? Så jekla kallt om fötterna!



Carro


crap, I went too far again..

   


Snabbpysslat




Ett lamt försök

Att efterlika en bild som faktistk är jättefin..




orginalbild


På JAKT

Efter högupplösta foton i alla vinklar, typer, nära, helbild osv!
Behöver itne vara bra!

Vore über tacksam om jag fick nåt på min mail! ;) 

Glöm inte att ni får en fin överaskning tillbaka också!


S&S

Tror jag overdid it a little LOT!!


en avklarad!


Testar penslar

Isa fick bli offer denna gången ;)


Se mig klara detta.. I DARE YOU! (alá Maria Montazami=)

 


Tidsfördrivsida

Tips för de som har tråkigt!
Har man inget bättre för sig kan man klicka ihop
en outfit eller vad man nu vill göra på denna sidan.
Varning! Där finns iprincip ALLT..


Skäms inte för mina krokiga tår

Jaa ett mkt annorlunda inlägg men måste föreviga mina tårnaglar!
Var igår och gjorde en helrenovering av mig själv på Gildaskolan där eleverna skulle examineras och jag blev ett av offrena som de skulle göra alla sina prov på.

Har därför inte fått raka mina ben eller under armarna på länge nu. Vilket inte varit så roligt när de varit varmt ute.. hej å hå här kommer hairyscary gående. Jaja.. jag hoppades iaf på att benen skulle bli gjorda men nej.. armhålorna! Herreguuuuuud smärta säger jag bara! Men nu när de är gjort är de jävligt skönt faktistk. lent å  fint:)

Anyway. Eleverna har skrivit ett arbete under året och tagit fram en egen behandling som de skulle göra som sitt sista moment. Jag är såååååå tacksam för att jag fick de jag fick. En kaffescrubb på fötterna med inpackning och fint nagellack! Vissa fick ligga helt inpackade i plastfolie i nån kroppsinpackning och sedan gå in med plastet i duschen (medan eleven sprang med en handuk runt om) och sendan ut å ja... meckigt. Kanske hade varit skönt men inte när man redan varit där sen 8 på morgonen och detta började kl 3 på eftermiddagen. Jag var rätt färdig vid den tiden iaf. På hela dagen har man ju bara legat under en handuk... ja de kan låta skönt men du kan inte ana hur skönt de var att få sätta sig upp på stolen MED sina kläder på och titta på vad alla de andra sysslade med för omväxligsskull.


Min tur

Så Sofia nu kan du följa min ytterst intressanta vardag :P
Kommer nog även dela med mig av mina Designer & Bilder som jag gör i Photoshop.
Enjoy!


RSS 2.0