Crossfit is the sh*t

Trodde ALDRIG jag skulle stå frivilligt med en stång med tyngder och lyfta så jag fick blåsor i händerna men nu gör jag det och jag ser ändå fram emot nästa gång också!

För er som ej vet så är Crossfit de man ska träna!! BRUTALT BRA! Har aldrig haft så sjuk träningsvärk i hela mitt liv och på BRA ställen! Hela magen & ryggen, armarna osv.

Crossfit är ju inte bara som styrketräning för då hade jag inte tyckt de är kul.. I korthet så tränar man hela kroppen på alla områden som styrka, snabbhet, flexibilitet m.m m.m. Fanns 10 grejer iaf :)

Här är några pics från gårdagens träning:)

Carro & jag svingar loss på Kettlebellsen. Visst är vi grymma?? Sen att vi håller på att dö med vikter på 8 kg när man skulle ha 10 eller 16 e ju en annan sak:))



Jag checkar så C gör rätt och det gör hon såklart!


Sen var det min tur...  krök ryggen, in med skuldrorna, ut med axlarna, sänk ner,  spänn inte upp huvudet, hmm vad var det mer?? heheh Här hade jag litta problem minst sagt ;) Både C & S står på varsin sida å förökser hjälpa mig haha



En överskådningsbild mitt upp i tärningen. Jag sitter på golvet och gör sit-ups och här man ni se lite hur det ser ut när det är fullt ös i lokalen! :) Man skulle göra visst antal övningar visst antal ggr på tid.



Får ju inte glömma vårt AWESOME OTROLIGT BRA RESULTAT!!   ...but heeey.. vi e newbies :)


De lägger ibland upp dagens tränign på deras blogg/hemsida så jag tänkte inte visa varje gång vi tränar :)
Men nu vet ni iaf vad min nya träning är! Här kan ni se mer --->  Crossfit

Så här kommer vi se ut om vi fortsätter här! (Kommer upp först om man googlar crossfit så det MÅSTE ju stämma) ;) Sen kommer jag nog inte leva på tränignsdiet å träna all day everyday så typ dra bort ca hälften från dessa damer så är vi hemma!


Istället för we rule

Så spelar jag nu FASHION.. bara namnet asså! Ja jag skäms lite...
Iaf är de rätt meningslöst men underhållande.. Har sett att jag tappat min granne!! Vafasen!?

Igår spenderade jag en bra stund på att möblera om. Till de sämre... eller hur?

FÖRE


EFTER


Fast jag verkade iaf få fler kunder efteråt! Ja som de kan gå när man kopplar in sin Iphone i datorn för att ladda och alla "roliga" bilder dyker upp :)

Och om NÅN har ett bra iphone spel att tipsa om så tages det gärna emots!

Balkong pimpning

Dags för nya blommor på balkongen då de andra RUTTNAT! Fyy vad äcklig jag är som lät de gå så långt. Inte helt okej men ändå.. nu är de iaf fint igen. Kan ju erkänna att jag inte alls kan de här med blommor och helt enkelt inte fick tillräckligt tid att strosa runt å vela heller. Patrik är som pappa och kommer till bauhaus eller likanande med ETT mål och de går fanimig undan! Så man fick halvspringa lite i förväg bara för att gripa åt sig några blommor som stod ytterst hehe men de blev väl helt ok ändå. :)



Sen kan vi ju disskutera hur kul de känns när man står å planterar och försöker få de fint och Isa bestämmer sig för att äta upp allt jag gör!! :(


ps. till Carro.. minns du den fantastiskt fina gröna växten jag pratade om som jag skulle visa fanns på en balkong.. nu vet jag vad det var... det var GRÄS. jodåsåatt......  (syns även lite på den högra bilden)


Ny hundkoja åt Isa?

Vi köpte en ny hundkoja till Xavi för att sova i på natten & åka i när vi kör bil.
Men som vanligt lägger Isa beslag på allt nytt roligt :) Brukar det inte vara tvärtom?

Igår såg vi Bridesmaids på bio. Den var faktiskt sjuuukt rolig:) Skratta så jag grät :D se den!


Bildregn från Alnarp

Ingen stör sig mer än jag att ISO't var felinställt.... sorry för brusiga bilder.. :(













Mitt nya hår, ÄNTLIGEN!

Här kommer äntligen bild på mitt hår:))
Var så trött när jag kom hem efter frissan sen var de ju inte tillfixat m.m så ville ej fotta. Vet itne hur bra de är "fixat" nu men here comes :P vad tycks?

 



Hårdax

Imorgon ryker nog mitt hår!! Från långt med extensions till kort kort. Känns som jag borde gjort tvärtom ha kort i början av sommaren och långt på vintern haha.. yeye..
Men efter att ha haft långt så känns det så sjukt fräsht med kort!!

här är några inspobilder..


Om jag blir nöjd visar jag resultatet imorgon ;) ..är faktiskt lite nervös.

ps. idag blev de bara pannkakor så ingen lyxmat.. men hittar jag nåt mer guldkorn lovar jag att dela med mig!:)
har ju kvar att testa chevre-mackan :) (fast de är väl inget för dig tatti) ;)


we did it AGAIN!

åt precis världens GODASTE söndagsmiddag. Snacka om fullträff på denna veckomenyn! Nu har jag fått i uppgift att fixa nästa veckas meny också.. hehe men ja de kan jag väl :)

Nu börjar detta snart likna en matlagningsblogg höhö

men här är vår söndagsmiddag!!  ---> recept

puu idag har vi iaf tvättat och grejjat. (tack C&S snodde ert lgh-nummer lite i paniken hihi) 
Har även rensat ut hela min garderob! Först gjorde jag en "rensning" och fick ihop en halv ica-kasse. Vid andra kollen rök en proppfull svart sopåse! Lite skilland!! Men skönt nu. Jag kan inte bara inte fatta hur de fick plats innan för jag tycker fortfarande det är trångt i garderoben..wierd



Sista timmarna innan allvaret börjar igen.. sen får man titta på gamla pics å njuta sig tillbaka... jag smygbörjar med denna från bårre.

Såg en sak..

Så här såg ju inte alls typsnittet ut på andras datorer.. wierd..
syns kanske knappt men de är snirkliga bokstäver..

Hungrig

Hojj..

Har varit ganska duktig och gjort matlista för veckan och nu ligger kyllingen -som planerat- i ugnen och väntar medan jag hungrar ihjäääl!!
Snart dags för jubb igen.. puuuh man hade ju inte tackat nej till mer semester direkt.

Detta måste ha varit det intressantaste inlägget på länge!


..ooooch

...så fastande vi framför våra datorer igen!! haha
tur vi har stor säng iaf

Snart ska vi ÄNTLIGEN se bad teacher! Som jag har väntat på att den ska komma ut i bra kvalité och nu ligger den bara å väntar på att bli sedd! Tvätta?? nnaeesh tar vi imorron ;)


Fisemys-dag & recept tips

Idag har vi skämt bort Isa ordentligt.. eller försökt vara med henne så mkt som möjligt, inte för det varit svårt hon vägrar släppa oss ur sikte!! :) Har haft henne intill mig heeeeela natten och morognen. Vaknade tom av att hon kröp närmre. så snuttigt!

Imorgon blir det nämligen en utflykt till Götet och hämta upp Xavi. Sen är vi alla samlade igen.







ps. Vi åt världens godaste wok precis. Satan i gatan vad det var gott!!
Måste bara dela med mig av receptet. Hittat från tasteline!
Blir ärligt talat hungrig igen när jag tänker på den.

---> recept


Hemma!

Nu e vi tillbaka igen i "kalla" Sverige. Vi hade snudd på FÖR varmt (och de är JAG som säger de så då fattar ni? ;)  

Guuuud vad jag har längtat efter min säng! och kudde! och snuffifisa! och... ja listan fortsätter. De är som dom säger.. borta bra men hemma BÄST!

Helt slut efter den här resdagen, vi fick ju gå upp redan kl 9!! (Har ju hamnat i spanien tid och gått upp vid 11 snåret om dagarna). Bäst att vända tillbaka innan måndag dock =/

ok.. fast lite kommer man kanske sakna detta också :)


RSS 2.0