Behöver en bok att läsa!!!!

Jag vet ju tillochmed några jag vill läsa.. eller en eller nåt iaf. Varför glömmer jag alltid köpa dådå???? Jag saknar verkligen en bok. Har ingen tv perod alls nu.. kollar bara solsidan typ och tillochmed de glömmer jag så de plir på tv4 play.. å datorn...gaaaah sitter ju framför den HELA dagen på jobb. NU kom jag på att jag kan ju beställa hem den.. hmm... Smart. Hinner ju aldrig till stan nuförtiden. På mitt jobb jobbar vi över varje dag. Najs? njaaeeaa. Kul med engagemang men de blir ju sena kvällar. Idag var jag hemma efter 6. 8-6 dag. rätt länge tycker jag..
Får leta upp bilder att pilla med ist..

 

 


En titt in i sovrummet..

Gjort de bästa med vad jag har, enligt mig. Även om jag inte gillar att mattan är brun, att jag saknar hyllor och tavlor and so on så har jag försökt....
Isa hjälper mig alltid att bädda, som synes. Hon älskar att slänga sig och rulla runt och tvätta sig och busa och ja allt på ett tomt sträckt lakan. Men vem kan klandra henne? Ser rätt najs ut.
Hade alla våra böcker i en blå IKEA kasse på golvet vilket kändes väldigt störande. Har stuvat in allt i nattduksbordet tills vidare.. Men grunnar på en bättre plan. MEN jävligt mkt bättre än en IKEA kassen som ni ser skymtar på bilden under(tillhöger).
ps.. ett nytt spar obejkt har påbörjats... en pax garderob! Dom e ju helt sjuka!

Ljusare tider = energi

Ni känner det också va? På mig märks det genom att jag röjt hemma, skapat massa nya planer för hemmet, städat och rensat och organiserat min pärm och gjort en BUDGET i exel!! Lite kort från promenad med pippi till ribban. myyseet (de e vi i skuggan)


Gjorde även lite bergsbestigning där och ett kasst försök på fina kort. Så här ser det ut när jag ska bli fottad... är de inte blixten blir jag helt bländad allmänt. MEN det var ljust ute som sjutton, speciellt nu när man inte är så van. :)


Jag vill att denna dage nska va läääängreeeeeee!!!


Mitt ♥ 2

Ses HÄR!

Mitt ♥

åååååååååååååh jag hatar när inte youtube gör osm jag vill!!
Har gjort en film som ni kan se HÄR på min snuffi som LITEN

High-jackade låten, sörry

Spring blossoms

min nya bakgrund typ överallt :)) tycker den är skitmysig och vårig! Men den kasnke inte var bäst som bakgrund här hehehe.. men på skärmen!

jag tror jag har ett rigkit "vuxen-jobb" nu

Ja för i min värld tänker jag så. Alla tänker på sitt sätt å jag brukar tänka att ett vuxenjobb är när man har eget kontor och fullbokad kalender och möten och telefoner som ringer och mail som ska skickas m.m.
Men ännu mer så känns de som man faktistk gör nånting där det händer nånting. Alltså ja.. kass förklaring. Men innan(på detta jobbet asså) kändes de som jag gjorde saker som folk sa jag skulle göra å jag visste ungefär hälften om varför jag gjorde de. Men nu känns de som jag gör det för jag vill göra det och för jag själv känner press att få de kalrt för jag vet varför m.m. Man kan ju även säga att man är mer inblandad nu också. Får vara med på möten mer och ja se hela sidan av projektet ist fö ratt bara få en ritning till mig och förklarat vad jag sak göra. KUL är det iaf. Och jag vill stanna här ett tag! får vi se hur de går.. Men jag kämpar.
I måndags satt jag på möte från halv 4 till halv 6 och idag stannade jag frivilligt till 6! De är inte nådigt för mig som brukade sticka vid halv 5 då jag jobbat exakt vad jag skulle :) Hoppas det fortsätter såhär. Alltså att det är kul.

SÅ nu fick ni en pytteliten inblick i jobbet.

Nu ska jag dra iväg och hämta patti som kommit hem fårn oslo. Ja dom flyger å far i hans jobb massa.

En annan sak med.
Jag älskar ju feng shiu. Har läst välrdens bästa bok om det med "rensa i röran". Men jag snubblade över nordsjö ide och design när jag tittade tapet och deras sida är supersöt om man bara snabbt vill förstå vad feng shui är utan att läsa en bok! Så ni som undrar.. LÄS HÄR! :)

Hallösningar !?

Har lite krux med hallen... still.
Ny tapet ska ju upp. Men som ni vet har jag en konstig hall. Den är stor men har knappt några väggytor på sig. Den ena där ytterdörren sitter är ju stor men längst mot ytterdörren sitter där ett element och mot andra sidan alltså sovrumsdörren är där kontakter, men kruxet är att saker som ska stå närmst sovrumsdörren inte får sticka ut mer än nån decimeter för ananrs blir det för trångt och det kommer skymma dörren.
VAD HAR MAN DÅ DÄR?

Jag vill ha en skohylla fast jag tycker de är sisådär men jag vill itne ha tusen skor på golvet längre! Så är det bara. Snyggt men SMART är mina tankar. Jag funderar kring att ha de klassiska skohylla med hatthylla över närmst dörren utanför elementet. Vet ej än vilken typ eller om det ska va vitt eller trä. Nu sa herren här vitt så då får man väl kanske passa på att haka på de för de händer itne så ofta ;)

Sen har vi ju resten av väggen mot kontakten och sovrumsdörren. Iprincip ska den va tom för man vill ju iten täcka tapeten heller för mkt... MEN man har ju ändå fler grejer man vill gömma i hallen PLUS jag gillar att kunna sätta nåt ljus eller nån grej på en bänk lixom.. och funderar på att ha ett skoskåp. Har ett i svart mittemot men de är på nåt sätt ganska skymt.. tycker jag iaf. Så att ha ett ill? Jag ahr ju haft en stor svart byrå mittemot även om det blev trångt så var d eju möjligt. Så då borde de ju gå i praktiken med ett tunnare skåp






Ni kan tänka er dessa i vitt med. bara blev dessa nu på bild..


"Life isn't waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain"



Och varför inte... mer som jag vill ha... =/



Bland de finaste jag sett..

Hittade dessa två fotografer och par genom en annans blogg och SÖREN vad de är duktiga. Det finns mkt fint men denna videon såg jag precis och ja... Tårarna var iten långt borta. Den är cirka kvarten lång men sååå värt!
Se mer av deras arbete här och videon här.


Älsklings skål m.m

När vi ändå är i farten ska jag skaffa allt de där jag gått å suktat efter och alltid viljat ha men aldrig skaffat. DEN HÄR ska Isa ha i turkos(tror jag). I love it!
 


Och jag och mina bokstäver! Är väl så som allt annat man vill ha de ända till man har de då är de itne lika speceillt men jag ahr itne kunnat släppa de på 3 ÅR!! ALLTSÅ 3 ÅR!!! Då är de väl okej om man skaffar de???


BOKSTÄVER!! Vet inte avd det ska stå eller om de bara ska va någon bokstav... Får klura. Kanske nån rostig och nått i vitt eller bara vitt eller bara rost.... Jaaa jag behöver fundera lite till... 

och min fotovägg såklart!!! Massa svarta ramar med mina bilder och diverse texter.
och såklart lite annat..


NU SKA JAG VÅGA FÄRG!

hmmm FRIDA.. nu gör du de svårt för mig:))
Jag gillar också de där med att sitta mittemot och kunna ha folk hemma på de sättet. Men tror iten de är ultimat för oss just nu här ändå. För de har bliivt att va nästan bara tittar tv i sovrummet (SJUKT DÅLIG FENG SHUI och bara allmänt dåligt också). Så vi vill ha tillbaka de där soff tv myset igen. Därav tror jag de blir bättre att rikta soffan mot tvn igen. Sen tänkte jag dock föra in en fåtölj eller fotpall eller båda beroende på plats å så för att ändå kunna sitta "runt" bordet med om man vill de. Färger är ej bestämda än men grå eller beige. Har försökt skissa upp en halvkass bild. Ska försöka göra nåt i 3d men startade sketshup och det tog för lång tid att sitta å pilla :) Så sen kanske.



MEN vet ni???
Jag ahde ju kunnat börja idag med allt men dels får man ju vänta på lönen och dels kan jag inte börja förrän vi båda har godkännt de för annars blir de bara att jag får byta ut eller blir han sjukt onöjd. Så nu ha rvi suttit och tittat hallar och vi hittade något som BÅDA GILLADE!!! ÄNTLIGEN! Från att ha hatat hallen sen jag flytta in har den potential att bli favorit rummet snart! wiiii!

Våra smaker är ju totally diffrent när de kommer till hem. Jag är ett fan av romantiskt/chabby chic tema och han vill ha murriga lila och bruna färger, allt i mörkt körsbär trä och fondväggar i alla dess färger och mönster.

Jag har dock börjat släppa på mitt nu för jag tycker det blir lite trist och man msåte verkligen avra strikt i vitt å grått för att få de där jätteshabby och hmm har tröttnat! Här är så färglöst och dött på väggarna så nu får de va nog med de. Jag tycker alltid de är så fitn hos andra med färger men har aldrig kännt mig modig eller tillräckligt duktig på att få ihop de hemma själv. De är ju faktiskt svårare att få de snyggt med olika färger än bara köra klassiskt vitt, de kan ju nsätan inte gå fel.

Men nu ska ni få se på vår nya hall tapet! HAHA! Den ska pryda väggen med ytterdörren, där vi även hänger kläder osv. För att liva upp. Jag ahr alltid gillat sådana här tapeter den jag såg dom och vi båda föll direkt för denna. Bestämde oss för bara nån timme sen så vi får se om de var ett helt spontant gillande eller om vi håller fast vid det :)

Vårt velande nu är om vi ska ha ljust ask golv eller mörkare brunt golv. Jag gillar ju ljusa möbler men han tror de blir för ljust med både möbler och golv och jag kan väl känna att han kanske har rätt? Eller? Men mörkt golv med ljusa möbler är ju fint men passar det lägenheten i sig? Mörka golv krymper ju ner lägenheten och mörkar ner den med. Blir den svårare att sälja då? hmm...
Vi tycker iaf att båda golven passar tapeten som tur är.

Bra är också att jag kopte post lådan i vitt. Var lite tveksam för jag ville ha in färg men nu jeflar kommer de färg ;P



Jag hoppas inte ni nu tycker jag är matrealist m.m men ni sov varit hemma hos mig VET att jag har STOR brist på tavlor på väggarna och isa har kvar sin plastmatskål sen hon var liten och den är halvt söndrig i kanterna och jaa.. jag gillar inte hallen ahr aldirg gjort! SÅ.... ni kan sluta tänka så nu!

Är det nånting vi itne tänker på nu??? Säg gärna till isf! :)


Så här kan de se ut

Tänkte visa Carro hur det kan se ut när man har sin soffa mot ena väggen i v-rummet. Detta är bilder från hur min lägenhet såg ut när förra personen bodde här. Min personliga plan är att sätta tv:n där den satt fårn början när jag flyttade in, alltså hänga den på den korta väggen mellan fönsterna, och sedan ha soffan mittemot. En ny större soffa med eventuellt en fåtölj till. Förstod ni? Alltså ha soffan där tvn står på denna bilden. Och ha tvn där gitarren står ;) Och fåtöljen mitt i rummet haha


Nytt Fräscht Fint & Flått

Nu jävlar!
Sen jag flytta in här hade jag en idé hur jag ville ha de. Men det lades på is speciellt efter min sambo kom in i bilden med sina stuff :) Så nu får man tänka om och det är precis avad jag ahr gjort! Vi har pratat mkt men sen stannar de där. Well not anymore! Jag har knåpat ihop en hel lång A4 lista på avd som ska göras och bytas m.m. puuuh.. kostsamt men de får gå längst våren-sommaren i lagom takt. Jag längtar iaf. Och jag har trillat tillbaka att titta på inredningstips. Är det bar jag som blir glad av se fina hem? Man får så mkt energi och hopp att man själv kan ha de så! och varför har man itne de redan!? Aja.. nu så.

Med allt att man har börjat halv odigga sitt place den seanste tiden tappar man även lusten att hålla de rent å fint alltid.. En ny ovana kan man väl kalla de är att jag ofta måste handla nån liten ny grej så jag MÅSTE städa för annars passar den nya fina saken inte in e ett rörigt fult hem. Det är praktiskt men man får ju inte handla massa junk bara. Igår handlade jag precis en sådan grej. Om de är junk eller ej återstå att se men jag ahr alltid tyckt om dessa så jag tror absolut inte de är junk ;) Den ska sitta i hallen och samla brev som ej öppnas när de kommer. Eller om den ena personen inte är hemma osv. Eller saker so mska skickas. Ja ni ser så mkt praktistk den kan vara till ;)
Inte så bra bild men det är en LITEN POSTLÅDA!!!!

Malmö ♥


test

jh

Nalle

Å nu e de FREDAG!!!!! om ni inte visste de! :) så djävulskt skönt!

True Truth at Ribban



JAG DÖÖÖÖR VAD KUL!

Här missar man verkligen grejer när man inte öppnar posten direkt! MEN gud vilken överaskning!!! :))
Soff, Pys å fridis!!?? Ni ska väl gå????? :P Haha detta har vi ju för fan snackat om sen vi gick i 9an! Sick att dagen är kommen!!!!


Godnatt/Godmorgon



Dumma tand! :(

Bildbrist å lite fantasitorka.. eller faktistk inte men vill fotta utomhus och våriga bilder sååå.. nedan är mitt halvtaskiga försök. Ja ni får stå ut med att se mig på bilden för jag kände för att leka dålig model en kväll. Jag bjuder på de. Idag åt jag en såndär salt lakris karamell... ååh vad heter de nu?? Ni vet i sån blå påse med 3 eldar på för den är stark... hänger ni med? iaf.. MIN TAND SPRACK! Fast för mig är de inte jättekonstigt numera. De händer sådär vartannat år nuförtiden. Som tur är är det en död tand så jag har inte ont mer än att de är störande. MEN när jag åt middag så försvann en fjärdedel!! NAAAJ!! Så nu känns de HELT cp i munnen. Fick tid om en vecka men ska se om man inte kan få nån akut. Känns mega konstigt i munnen! ;(

“Love is one of the hardest words to say and one of the easiest to hear.”




Woopidoop!! :))

Carro & Sebastian blir våra nya grannar! Så sjukt jävla trevligt!! Ängdalavägen better watch out nu;))
And may I say.. WELCOME to the neighbourhood!!!! :)) 


Några ♥ favvisar

Vissa mer än andra såklart och några till som jag inte letade upp just nu.. men!

Jag har bara dimma hos mig


Vill ha en aaaasfiiin header!!

MEN har helt tappat de!! Kan inte hur jag än gör komma på nåt FINT!? Vill helst ha mina egna bilder såklart och färglada men sen GÅR DE INTE MER!!! JAG VILL JU HA FINA VÅRBILDER... Kommer nog bli lite variationer här till jag blir nöjd! Så nu vet..




En sak till.. Kan de bli värre med den som är där nu?? Ser ju ut som jag är kär i mig själv också!!!! ååååååh


Lever livet med guldkant!

mmm så god den var!
Hade både allbran i för att bli lite nyttig & lite gojibär, blåbär och hallon. Toppad med ringlad honung & kanel. Blandad med banan, vaniljjoggis, blåbärsjoggis och lite klickar kesella!
GOTT!? JA! Kanske lite för tjock :) Men orkade inte ha i mer joggis.
 

Triss i stolpskott & aggro inlägg

Asså i såå många dagar (blir bara värre å värre) utökas min aggretion! NU kommer ett litet smakprov på vad jag KÄNNER om dagarna när jag ska hem & till jobb...


Först och främst vill jag bara säga att jag FATTAR INTE hur folk kan va så JÄVLA LATA eller EGO eller vad de nu är? PANTADE kasnke??? Jag kan börja med att fråga er såhär. Tycker ni de är svårt att lyfta upp ert pekfinger. Ni vet i ca 45 graders vinkel? Jag testade precis och NEJ det var itne speciellt jobbigt.. Tyckte ni?? Tydligen tycker nästan hela malmös befolkning det iaf!!!! VARJE dag jag kör till jobb lyckas jag ha MINST en (de är dagarna man har tur) bil framför mig som INTE blinkar var han/hon ska. Dom är ÖVERALLT! Ickeblinkande bilister och jag HATAR dom. Jag vet att det är ett starkt ord men jag känner faktiskt så. JAG HATAR FOLK SOM INTE BLINKAR!!!!

Där är speciellt en korsning som jag ALLTID stöter på detta problem. För JA även om de dumma bilisterna itne tror de drabbar någon annan och de är helt själva i trafiken så GÖR DET DE!
Så här ser speciellt en korsning ut precis vid mitt jobb. Ja kasnke de flesta korsningar ser ut så men iaf..


Jag sak köra rakt fram och från min vänster kommer där alltid OÄNDLIGT mkt bilar som 90 % också ska dit jag ska så man får vänta. Där kommer även många lastbilar för de har sin plats rakt fram, alltså till min höger. VARJE DAG kommer där som jag sa innan MINST (oftast fler!!!) som kör utan att blinka. IGÅR höll jag på att få spel!! För då stod jag å väntade fint och så kommer där en lastbil som inte blinkar. Jag antar ju han ska rakt fram dit lastbilarna brukar köra... Väntar..väntar...väntar VAR SVÄNGER HAN!?!?!?!?!?!?!? IN där jag står.. åååååååååååååååååååh!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så fick man vänta ännu längre å Typ flera biler efter lastbilen blinkar ju itne heller när de ska till dit jag ska.. ååååååååååååh. HUR SVÅRT ÄR DET????? och detta gäller på fler ställen än bara just denna korsningen. Jag har ALDRIG sett så FÅ bilar som använder blinkers som i malmö.
Hoppas alla träffade tar åt sig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..tittar på mitt favvo-löv ♥ och tänker oouuzaaaahhh.... för att lugna mig själv.


“You see things; and you say, 'Why?' But I dream things that never were; and I say, 'Why not?'”







En helt annan sak.. Som vanligt går ej rubrikerna ihop med inlägget eller inlägget ihop med texten and so on :) Svar till Frida by the way ;)
FAN asså jag MÅSTE asså MÅÅÅÅÅÅSSTTEEEE ha ett macroobjectiv!!! Fattar ni??? :)) Sen när vi ändå är på hugget vill jag ha ett objectiv med zoom och snabb skärpeinställning, vad de nu heter.. gaaaaaaaaah. 
VARFÖR var man tvungen att skaffa den dyraste hobbyn ever!? Skulle börjat virka också ist...

Det enda bestående är förändringen.


IDAG ÄR DET FREDAAAAG!!


DP- The Dark Passanger

I brist på annat, (naturen=grå å trist, Jag=grå å trist, hanni=n/a) så fick de bli DP!!
Han passar iaf bra med bakgrunden jag hitta (behövde inte söka länge) = trasiga bruna löv! :)

VÅR i HEMMET

Ja nu har jag tagit bort allt med jul och för att kompensera har jag köpt DESSA blommor!!!
SÅ trevligt av mig eller hur??


Glöm ej att ta ut julen!

Om ni inte redan gjort det såklart. Nu ska det vårpyntas ist, in med blommor och bort med tomtelakan!


Allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.


Rester av vintern

Ja väck med detta äckliga och fram med våren nu tack!!
Vad ska man ens kalla denna årstiden? Slasketiden?
Hemma idag för kroppen segar ner mig. Igår hade jag sån huvudvärk att jag höll på att spy, sprängas och dö samtidigt. Höll ändå ut till kl 3 då jag inte längre kunde titta på dataskärmen. Kände fortfarande huvudvärk i morse och vågade inte ta risken.



Passade därför på att ta en promenad med xavi för att få lite frisk luft och komma ut lite. Kameran åkte med som vanligt. Men usch! Det var blötare än blötast och blanda de med lera och is. Usch igen! Vi hann inte gå så långt innan Xavi började dra hemmåt igen men tur var väl det! Väl hemma hade man en lerig kall hund så var lika bra att köra in han i duschen och få honom att lukta melon igen. Great success! Men nu var det ju dåligt med vila eller hur!? Jag håller med så ska slagga lite nu till oprah. haj! 

Longing for spring..


Godmorgon!


Här får ni ett till visdoms yttrande av mig :) Hoppas ni har en bra dag

“Love is when the other person's happiness is more important than your own.”




Stanna upp!


Delad glädje är dubbel glädje.

Snart dags för träningspass 2. Om jag orkar ;)

"Afriend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words"






"To the world you may be just one person, but to one person you may be the world"


Hemma igen från en underbar helg med min älskling med bland annat utomhus varmbad, behandlingar, återseende av den som gjorde sin examen på mig på gildaskolan, 3-rätters middag, rådjurs-spaning, fridfull natur, mkt dimma och is-halka med spöregn. Hann även med en sväng förbi den söte lillskiten adam och hans mamma frida. Han fick lite torkad frukt-godis och började dansa, tror ni man smälte?? JA! Och såklart de goa bårslövarna som ställer upp i vått och torrt! TACK.


“You haven't lost your smile at all, it's right under your nose. You just forgot it was there.”



Ja jag lovar att detta är sista gången ni ser mitt skabbiga hår! FÖR jag var precis hos frissan. Ny fin brun färg och av med nästan 5 sm. skööönt! Ska nog klippa mer för detta känns inte helt ultimat för mig faktiskt. Det här "långa" håret. Är ju bara att inse att man har för tunt hår tyvärr. :)

Nu får bloggen vila lite för imorgon ska jag och min baby på SPA! Sötaste gav mig en natt och behandling på torekov spa, tillsammans då såklart!!

Nä jag tog bort bilden på mig för den var FÖR hemsk :)

Latooor

CutiePie ♥

Söte-nöte på morgonen med sitt fluff-hår ;)


“Life is ten percent what happens to you and ninety percent how you respond to it.”


Nu har vi varit och tagit årets FÖRSTA träningspass! (Eller iaf var det mitt första)
Grymt nöjd är jag. Hade som mål att försöka springa 10 min eller bara gå i rask takt om det inte skulle gå alls men vet ni?? Jag klarade 35 och skulle nog klarat mer om jag bara haft musik att lyssna på. Man tröttnar ju på att bara stå där och springa ju. I slutet började jag tänka att alla vi som sprang på band var någon slags maskin som drev hela huset fram i vatten. Vi tävlade mot andra byggnader och när jag tänkte de gick jag fårn att vara trött till att springa rakt in i grejen där man håller händerna. Då vet man ju att man har mer att ge men bara är uttråkad :) Nu är man bra trött i benen men de känns bra iaf. Nu gäller det att det håller i sig bara. Svårt att hinna med det på vardagarna men idag var vi ju lediga så då gick det lättare.. Hmm.. Får försöka iaf.

Som ni säkert ser har jag fått dille på citat. Snappar upp alla jag tycker är något att hänga i julgranen ;)

På kvällarna har vi börjat mysa med gitarrspelande. Försöker lära oss spela Metallica. Går bättre för vissa än andra:) Nu blir det nog lite filmmys ist.


Tatjana & Jag Hösten 2010

Bilderna var helt svartvita från början, tagna med analog kamera. Lite taskig upplösning but still :)
Testar att lägga på färger på svartvita bilder and voila:
(by the way, hur lätt som helst att göra)

Förmågan att idag tänka annorlunda än igår skiljer den vise från den envise



Tittade runt och fann dessa supersöta rummen! Haha de är så sjukt. Jag vet inte när eller vad min/a barn ska heta men jag vet banne mig hur deras rum ska se ut!! Finns så otroligt mkt sött till småttingar, man dör ju!!!

Bild: potterybarnkids.com





Fotoshoot med brown eyes

Halvdag och ledig imorgon! Skönt! Man hann inte med att vila upp sig helt under den korta julledigheten så nu får man en liten chans till :) För övrigt har två, TVÅ jobb ringt i veckan. Det var jobb jag sökt för evigheter sen och ingen av jobben var de tjänster jag sökt utan de hade sparat mitt cv och hade nu andra tjänster de hörde av sig för. Kul ju att de gillar en :) Eller ens cv iaf :)

Idag blev det en liten fotoshoot med min älskling hihi
Här är en av bilderna, vad tycker ni? :)


The mind is like a parachute, it only works when open





endast den tama fågeln har en längtan - den vilda flyger




Xavi the dog-model

Hur fint är inte hans öga här?? Ser riktigt coolt ut tycker jag iallafall :) Och jag har inte ens redigerat kortet!!!

Stor & Pytteliten & Vi då

hehe kul när folk man gick förbi kommenterade "titta den stora, OCH titta den lilla" :))
Vi såg nog lite speciellta ut med våra olika storlekar på hund kom gåendes.


Tyvärr blev hundarna asbra men en själv not so much... :) Bjussar på det endå. Mössan hittades nånstans i en låda hemma och har typ aldrig blivit använd.. men desperata tider kräver desperata handlingar.

Vilken redigering??

Vilken av dessa två bilder tycker ni mest om???? Jag börjar stirra mig blind och behöver verkligen er åsikt!

Underbara dag!!

Sören vad vi har myst idag! Varit ute med hundarna i 3 timmar och gått i pildamsparken m.m. Som för övrigt var fylld med folk som åkte skridskor på isen där och sol, sol, sol! Så skönt och uppfriskande! Det var dessutom mycket välbehövligt för igår gjorde vi inte många knop, plus pizza sen donken haha :)

Är sååå lycklig också för det ska komma ytterligare en säsong av Dexter! Fattar ni!! Som jag redan längtar. Bästa serien ever!! Känns så tomt när man inte längre har det att följa men nu så vet man att de iaf är på väg.

Passade på att efter halva promenaden byta till mitt polarizeringsfilter också. SÅ BRA! Ångrar att jag inte tog det från början för de första bilderna är nästan helt vita av allt ljus.. :(
Förebered er på fler hundbilder ;)


Just nu

Vintra på besök! :)



Dag ett på år två noll ett ett

Ja och var tog denna dagen vägen?? Jo den sovdes bort. Jesus vad trevligt de var igår! Jag brukar ALDRIG ha bra nyårsaftonar men det var väl ÄNTLIGEN min tur:)) 3 rätters middag en oväntad gäst dök upp och vi blev ytterligare en person, trevligt! Spelade spel in på småtimmarna och såklart vann mitt lag hihi
Kvällens tabbar: Tappa en 300 kronors nåt champagne på marken.. upsi. =/ Tappa det sjätte champagneglaset på golvet som gick i tusen bitar, tände ALLA ljus som finns i hemmet så folk började svettas innomhus haha.

Mina klumpiga dagar är tillbaka. Minns ni också att jag var rätt klumpig av mig förr i tiden? På nåt sätt har jag lyckats överkomma det de senaste åren men nu verkar de va tillbaka... gaaah



RSS 2.0