Dvala

Idag har jag gått som i en dvala.. Kanske för man inte vilade upp sig denna helgen eller kasnke för jag har slitit hårt senaste veckorna för att få iväg mina ritningar. Fick iväg dom i fredags kväll och nu är de inget att göra på de ena projektet förrän vi får godkänt och får vilka ståldimensioner de vill ha. Är ju indisk standard, inget vi har jättekoll på :) Längtar efter att få jobba på de igen. Nu sitter jag med mitt andra projekt som är en ombyggnad. Mkt mer invecklad och mer utspritt. Lite difus förklaring men jaja. Den svarta är ombyggnaden som jag pysslar med nu i autocad och huset i 3d har jag gjort från skratch i revit.. kul kul!


Tack P&T!!

puuh vad vi har kämpat! Tack snällisarna pappa&tatjana för att ni hjälpte till med massaaaaa och de var ju bara våra grejer.. SUPERSNÄLLT!

Nu har vi en halv hall!! Den BÄSTA delen klar. Vi kan hänga av oss jackorna IGEN och ställa skorna! SÅÅ skönt. Innan la vi jackorna på soffan.
Garderoben står klar och hade de inte varit för jag har sprängande huvudvärk och är så trött så jag mår illa hade jag organiserat alla mina kläder på en gång och slängt embalage och fixat och donat. Men helt ärligt.. jag orkar inte. Behöver verkligen EN dag till på denna helgen!!!!


Stök!

Japp hitta vad vi skulle och nu ser hrä ut so mett riktigt BOMBNEDSLAG!!!!!

Xavi glassar i solen

Lön - Check
Åka till IKEA mitt på lunchen med mest folk en lönehelg - Dubbelcheck!

Blommor?

Ja asså minns ni blommorna jag köpte för att göra de vårigt??? Dom finns lika mkt som våren ute just nu. De blev ju ingen vår, inte ens nära!! Och därför bestämde sig blomman för att totalDÖ! De var ju inte jag som inte kunde vattna som man skulle iaf... Jag lär mig tydligen aldrig. Men hur ofta ska man vattna sånna? varje dag/varannan/en gågn i veckan? Ja de är kanske inte konstigt den dog.. :(


Vanlig vardag

Själv jubbar jag på med mitt. Har utskick(skicka iväg ritningar) på fredag men tror jag hinner med det. Just nu är det lungt för jag som vanligt tror jag är klar men sen när chefen går igenom dom visar det sig alltid finnas en hel hög med justeringar som man får stressa igenom i sista sekund. :)

Ska förresten på en praktisk infästnings kurs på HILTI nästa månad. Kan bli kul. De är 4 från vårt jobb och sen från en del andra företag som tyréns och ja.. kommer ej ihåg. 2 st från jobb var automatiskt inräknade och sen blev de lottning. Så kul att en lott hamna på mig! De är blandat iaf för att vi ska träffa varandra och lära av varandra. haha vad ska jag lära ut? De är dessutom för konstruktörer! (jag är inte konstruktör, än iaf). Men de kommer va svin lärorikt för mig som inte har en aning om hur allt sånt där ser ut i verkligheten:) Står i informationen att man kommer bli smutsig och ska ha oömma kläder! ojoj

Hallen börjar ta form.. tror jag.. fan va svårt de är att bestämma sig.. står mellan om vi ska ha vitt i hallen eller valnöt. Valnöt tyckte jag var mysigre.. jag vet!? Var kom de ifrån??? Men då msåte vi ha en skohylla som kostar 1700!! Å de e jag för snål för just nu. Dessutom tyckte patrik vitt och vitt funkar ju alltid.. Så nu kör vi på de!

Ett steg närmre!

Jaaaa han klarade provet!! Galant också! Nu återstår en bok+prov och en 5dagars kurs sen är CCNP grejat! Fina fisken :)





2½ h lång lasagne

ikväll har patrik pluggat och jag lagat en 2 timmar å lite till lasagne.. shet!
Men de belv iaf mkt mat... MEN händer nog inte igen :) Isa underhöll oss som vanligt. Imorgon skriver jag nog lite mer här.. hinner inte nu för nu ska jag se tv och SOVA!!! nighty



Soligt men APKALLT!!

Fiiii... kallt. Pippi höll på att DÖ innan han fick värma sig i jackan.
Idag har varit en riktigt lång dag.. gillas! Å klockan är inte ens så mkt än! Gillas ännu mer. Men snart ska de bli tråkigheter... städa en lägenhet som inte har plats att lägga sakerna på.. jippiiiii. kommer typ inte gå... awell :)



OCH!! haha jag trodde inte de skulle vara så kallt som de var.. men vad gör man.. hitta en mössa och vips.. Så så här gick jag runt HAHA. Var nog inte igenkänlig som tur var :)

ps. lite av tapeten syns;) modig eller hur!!??! tumme upp? tumme ner? äh får visa en bättre pic innan ni bestämmer er ;)

Tapetnissarna har jobbat

HEEEEJ!!
Har ni saknat mig???!?!?!?!?!?!



Idag har vi slitit hela dagen med att sätta upp ny tapet (DEN RANDIGA) i hallen. Det var jag patrik & Isa som kämpade. Ja hon var med på alla steg och inspikterade ALLT vi gjorde.

Precis när vi fått hem rätt tapet, för det blev ju fel i beställningen första gången, rykte min beslutsångest in och jag började tveka men sen sket vi i de å körde på å nu är jag rikgit nöjd!! Tusan vilken skillnad!!! Även om rummet är koas nu.. allt står i mitten av golvet och vi har ingenstans att ha jackor m.m m.m så gillar vi de skarpt!! Redan ett jättelyft. Är så taggad att fixa resten nu på en gågn och har massa mer ideer om vad som ska fixas till för att vi sak kunna få plats bättre och ha mer ordning och reda på saker!! I LIKE!! :)
Vet bara inte rikgit än hur vi ska ordna hallen men där ska iaf finnas plats för skor å en hängare, sen nåt till o mde blir en skohylla,byrå, hylla.. ?? Får se!!
Städskrubben ska ordnas likt ikeas alla korgar å grejer man kan trycka in så man får ultimat med utrymme för städ & djurgrejer m.m. Och där vi har kläder idag ska vi hänga in jackor, tex om man har två eller fler så hänger man som man ej använder för tillfället där(dock rätt sesång såklart) och om man får gäster.. ja ni fattar.
I sovrummet ska de in en garderob PAX, som förmodligen ska köras hem nästa helg jiiihaaa.
Och sisit men inte minst ska v-rummet få sig ett nytt lyft men de får nog bli nångång nästa år när man har pengar igen :) MEN jag är TAGGAD!!!!

uuh gick precis till köket och shit man har iten vant sig än! Blir glad varje gågn man ser den. Lyckat!

Idag var det sol. Xavi hittade den enda fläcken med sol i soffan där han klämde in sig så precis hela proppen fick plats. Snuffigt.

Nu är det snart melodifestivalen.. UPS om 3 minuter!! Ska stänga av allt mitt inredningstänk och glo tv nu! hajhaj

Slänger upp en bild påtapetetn när hallen ser OK ut igen ;)


Förbered er på att hitta fel nu!

För jeklar vad jag har ändrat i koderna... gick sådär.. ni hittar säkert de som e konstigt om inte så är de ju bra:) Men jag måste ju testa att pilla på allt.. så e de bara. Nu får de nog va denna ett tag för de var helt utmattande att ändra denna gången.
ååh jag känner hur mkt ilandsproblem jag har nu men jag måste bara spy lite på vår garderob! Asså nu har gränsen nåtts! Vi har kläder ÖVERALLT.. de GÅR INTE att ha de e i den fjuttiga garderoben.. Så jag tänker ta varenda krona som blir över denna månaden och köpa en pax garderob så fort vi har tillräckligt. De är inte bara kläderna som är illa utan de blir som en sprial neråt... Tillslut fixar man inget för de känns inte lönt och SÅ VILL JAG INTE LEVA!

"När mina ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig."



mmm så fint så fint:) eller? Hoppas ni hade/har en bra mysig dag.. :) Tack Diddi&Gegge för det fina kortet!! Och Tatti som jag helt glömt svara och Pappi! Tusen kramar till er!! Och er andra också såklart :)






Alla hjärtans dag idag

För de som inte visste:) Får se vad denna dagen bringar men iaf mkt kärlek:) Vi ska nog ordna upp en bättre säng till Xavi så de får kasnke rent av bli hans dag.

♥ Photoshop! ♥

Photoshop e fan helt magiskt. Man har en bild som e ungefär 'bla-ha' men sen klickar man lite i ps och voila!! Ni slipper se förebilden men som sagt den var 'bla-ha' :) Jag vet inte vad ni tycker om dessa men jag gillar iaf hur håret blev! najs! Sen att skärpan inte är den bästa(inte ens på ögonen på många kort!!), eller ansiktsuttrycket m.m... :) ja de är inte lätt när man inte själv kan stå bakom och titta ju. Och ursäkta att de är helt ego nu. Känns nästan wierd att lägga upp så mkt bilder på sig själv.. jag skäms lite. Men jag har brist på motiv OCH ni kryssa faktiskt i rutan där det stod "bilder på mig". ;P




Mjölk-SPLASH

Först testade vi med mjölk, det blev sådär. Men ändå rätt kul.

Träningspass 2

uuuh andra träningspasset på 2011. Herregudars vad man är duktig då!! Eller???:) TVÅ hela pass ju.
Blev lite springning i 20 min. Kändes helt okej men man vågar itne pressa såhär i början så tar de hellre ett steg för lugnt så man inte tappar självförtroendet för då går de bara utför.
Ganska lugnt på jobb nu när bygglovsritningarna är inne.. Men de känns som lugnet före stormen innan de kommer tillbaka å massa massa massa till ska dit. Och vi har typ 1 vecka på oss! aaaah!! Men de ska nog gå bra.

Just ja! FRIDA.. va fasen! Alla bilder är mina.. eller nästan iaf men då ska d eav nåt jävligt speciellt;)) hmm och vissa lånar jag och fotoshoppar kom jag på... hmm okej då.. de kasnke inte var så tydligt:) 

Långsam dag

Idag har gått ovanligt segt. Haft lika mkt som vanligt och tiden brukar flyga iväg så mkt att jag ber att klockan inte ska va så mkt när jag tittar på den. Men inte idag.. Idag gick de aplångsamt av nån konstig anledning. Det var fler osm kände så kasnke för de var så ljust och man inte är van vid det?
Nu glömde jag vad jag skulle skriva helt....

Var de ingen som diggade vårt vatten experiment förresten?? Fatta som vi kämpade här hemma!!!



En till undersökning! FÖR ER SKULL :)

Vad vill du lasa om?
Photoshoppade bilder allmant
Bilder pa andra
Bilder pa mig/djuren(blir inte ledsen om ni inte rostar har)
Anekdoter fran min vardag
Annat som jag missat att ha med?
  
 


Kan vara kul att veta vad ni uppskattar mest? Om det är något haha :)

Bild från ribban...var är sommaren.. eller våren för den delen?


February Rain




Förresten det blev två äppelkakor, var tvungen att testa två olika recept för att se vilken som var godast:)
Tack för era röster!!!:) Kom förbi så bjuder jag på äppelkaka!

Resultatet so far lyder:


Sååååå... med ANDRA ord är det IGNEN som gillar min ehader nu... Happ... då får man byta då då :))))))


Söndagen i världsklassbilder

Älskling började med att visa upp vår hall när vi skulle ta FÖRE bilder på väggen. (Innan tapetseringen).


Helt plötsligt fick vi chips-mani och bbörjade febrilt rota genom alla skåpen..


Hittade inte riktigt de vi letade efter kanske...


Men hittade M-KULOR! Som tog slut på 2 sek.


Sen fortsatte vi att jobba... Tills vi insåg att både tapet var fel och affärsbiträdet hade beställt fel trots vi sa tio ggr vad vi skulle ha..


Hjälpredorna var på plats.



Tog en joggis-paus och jag fastnade med håret i sängramen!!!! HUR är det ens möjligt????


Tog en långis promenix och längtade till sommaren


Fick ställa upp på en bild också :)


Gick förbi lite svanar på vägen hem. Först kom två..


Sen kom ALLA och blev helt ilskna när de insåg att vi inte hade nån mat.


Sen var vi hemma igen. Nu ska vi veckohandla och om jag fortfarande årkar sen ska jag göra äppelkaka för jag är så satans sugen!!!! hajhaj
(detta var igårkväll)


Min header problematik.. Snälla skänk en röst

Jag börjar se ett mönster :)
Här är bara NÅGRA av alla mina headers.. ja ni har säkert sett de flesta. Men jag såg nu att de börjar ju bli rätt många. De värsta är nog att för varje header finns det flera versioner med. aaah!! Jag tog de jag hittade, har lagt dom på lite olika ställen(dumt). MEN.. Vilken tycker NI är mest jag???
ps. Ja vissa har aldrig varit uppe på bloggen av en orsak.. men tyckte de var kul att ta med de också  :P

OBS: Ej kronologisk ordning.
SKULLE VERKLIGEN UPPSKATTA EN RÖST!!!
Vilken header ar mest jag?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Nuvarande!   


VARFÖR?

Varför kan jag aldrig bestämma mig för EN desgin och va nöjd med den? Jag tror jag vill ha nåt åt detta hållet nu men måste ta nån bra headerbild... denna får va där sålänge!

Färg

Aaah nu är tapeten hämtad och grejer köpta och klädsång nere.
Bara de att vi GLÖMDE tapeten i bilen så har fortfarande itne sett den i verkligeheten!

Äntligen helg

Fast jag hade behövt en... eller två dagar till.
Shit som jag jobbat. Helt slut i huvet va jag i dag. Klockan 5 snurrade det ordagrant i mitt huvud. Hunni kom hem inatt vilket var mysigt men det gjorde ju itne saken bättre att hunden löpta amok när han kom intraskandes 1 på natten och sedan avr helt pigg och skulle ge mig present och grejer. De ända jag sa var frukost å la presenten brevid mig, haha. En ny perfume va de! :)) Men har knappt hunnit fatta att han är hemma för har varit så inne i jobb hela dagen så nu ska jag njuta av ikväll.

Vi var å besökte en byggarbetsplats idag i lund. Det var trevligt att komma ut å se vad det är man ritar faktiskt:) Eftersom det är en liknande fabrik så kunde vi se exakt. Fick gå runt med gula västar och hjälm i alla rum, källare, våningar, tak, bodar ja you name it. Har gjort de innan men det kändes helt annorlunda nu när man hade mer kontakt med byggarna och visste vad som skedde där så de var kul. Plus några på vårt kontor hade ritat de dom byggde på nu, i somras så de hade ju direkt koppling vilket också var kul.

Nu ska jag njuta av att det är FREDAG!

Sista dagen all by my self


Inatt kommer tomten hem. FINALLY! Så tråkigt att äta frulle själv, lägga sig själv, åka till jobb själv och inte för att tala om allt jubb hemma.... rasta pippi, leka med fis och.. :( Jag hade dessutom 100 planer på att göra ALLT som jag uppskattar mer än honom så man passar på.. har jag gjort något? svar nej. Jag ahr varit helt död och hur kul är de ens att laga mat själv.. inte kul. iiih.. så nu ska jag vara rikgit puttenuttig för det passar verklige nin nu. Bare with me :) LYSSNA
 

Tack pappi för en super AW med sååå god desert! mmmuuums! Är fortfarande jättemätt!

Förövrigt var de ju spikat, tomten, patti, soffan och jag drar till Barcelona nåt år. hajdå ;)

Otur i cyklar..

De e nåt jag har! Finns det någon på planeten som lyckas ha trasiga cyklar alltid? Jag har tillochmed en SPRILLANS ny ju! Från oktober och inte använd alls under vintern. Idag tyckte jag det var dags att ta fram den igen inför våren så jag tar cykeln till jobb. På vägen börjar lyset lysa rakt ner i marken ist för rakt fram. Jag ser att den är lös och försöker spänna den lite utan lycka. På vägen hem hinner jag cirka halvägs och det flyger delar och plingar i metallen runt omkring mig. En annan snubbe cyklade precis förbi och blev lite ställd för det kunde varit något ha ntappade lika gärna.

Jag tittar först på marken för jag fattar inte det är lampan med alla de små delarna. Sen hör jag på värsta engelskan "ITS YOUR LAAÄÄEEMP". Jepp engelskman eller nåt sånt. Jag suger ju på engelska nu men i "krissituationer" dyker den upp hyfsat ändå. puuuh. Kunde slänga fram lite meningar iaf. Tror jag sa thankyou och ill walk typ 10 ggr för han skulle laga cykeln, tyckte jag skulle hadla ny bult på ica, höra så jag hade nån som kunde laga den åt mig, fråga om jag ahde långt hem, ja super hjälpsam kan man ju minst sagt säga. De var ju inte ens hans fel. Nä de var inget raggningsförsök på långa håll för de som nu trodde de:)

Och jesus denna dagen eller ska jag säga veckan. Jag har typ cpcpcpcpcpcpcpcpcpc mkt att göra på jobb. Jobba över varje dag och de känns som jag inte hinner med... streeeesssss... =/ synd man inte får betalt övertid..

Nu ha rjag iaf köpt TVÅ böcker. Men de hinner jag ju itne läsa nu direkt. duscha sen decka sen back to work... iiih behöver helg!!!!!!

Var på entre idag också efter jubb. Jag å carro skulle finna någt skit att liva upp våra agrderober med... Fanns ju INGET. aja.. inga pengar slösade...(förutom böckerna)

Nä nu ska jag verkligen ta en lång varm dusch. Men först dags att ta bort alla kattsand xavi strött över golvet... mög.

Nu får patti komma hem tycker jag!

RSS 2.0