Alnarp

Alnarp är så fiiiiiiint. De är faktistk malmös närmsta skog men ingen tänker på att den finns. Den är så omhändertagen för de är ju trots allt där alla landskapsarkitekter osv läser. Där finns en botanisk trädgård med ALLA blommor typ som finns!! Och med små söta skyltar under på allt. Även på träden om man går runt i parken eller skogen sitter där skyltar på en och annan. Där finns även en laboratorie del där experiment görs exempelvis blandar dom svensk skog med asiatisk. (Vad de nu ska va bra för) Men de blir en häftig känsla för rätt va de är när man går så känner man sig inte alls hemma längre. Som om man gic kin i en scen från Jurassic Park :)

Jag å P och Xavi var där en runda idag dock endast i "parken". De är HUR stort som helst där.
Här är några pics. Hade typ noll bateri så de avr slå på knäppa slå av. Inga omtagningar eller ens kolla på bilderna. Lämnar dom oredigerade för att ni ska se hur fint där är!





Kommentarer
Postat av: Frida H

Min mosters man och hans nya tjej bor där :) Har aldrig varit där, blev sugen nu ju! Är ditbjuden sedan länge..



Tack för hjälpen idag!

2010-09-19 @ 00:15:41
URL: http://livingdeluxe.blogg.se/
Postat av: V

Det tycker jag absolut! Fick dessutom ett tips av våra lärare att nu dessa veckorna kommer det att bli färgkalas där, speciellt på de utländska träden som får häftiga färgskiftningar på sina blad!

2010-09-19 @ 13:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0